Heli HK-450 z HC
- cholerik
- Kontaktovat uživatele:
Mate tam nekdo telebee
jo v HK mám telebee. 14 dní jsem se s tím matlal. Už jsem objednal i jiné servo a g 410 z HC a byl jsem z toho vážně špatnej. Ale včera se mi to povedlo odladit. Mechanicky posunem serva po trubce v normál modu seřídit aby se to chovalo neutrálně, pak v HL drží celkem slušně. Jen po výměně baterky musím v HL vždy ťuknout do trimu směrovky. Je ale opravdu nutnost nastavit mechanicky vrtulku a ne trimem.
Ale opravdu mě to 2 týdny štvalo moc kmitáním do strany
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych chtěl dodat, že baterky Zippy 2,2A 15C jsou u mě zatím v pohodě. Mají tak 20 cyklů za sebou nabíjeny max 3A. Není vidět žadný naznak nafukování nebo tak. Abych baterku vybil na 3,7 na článek musim lítat 10 min, pak tam nacpu cca. 2A. Jsou sice po letu trochu teplé ale né moc, což je asi normální. Akrobačka teda zatim ne, ale osmy a rychlé změny otáček jo....
Gyro Assan GA410 fachá docela slušně, sice po dlouhém trápení a seřizování, ale HL drží....
Myslim že díky Hobbycity si k této třídě vrtulníků čuchne plno lidí co by na orig. neměli, takže sláva tobě HC
....
Gyro Assan GA410 fachá docela slušně, sice po dlouhém trápení a seřizování, ale HL drží....
Myslim že díky Hobbycity si k této třídě vrtulníků čuchne plno lidí co by na orig. neměli, takže sláva tobě HC
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Ladul píše:No vidis a ja davam kdyz chci extra rychle tak 2,2 (1C jak se nabijet lipolky maj) a doma pekne 1,1.....cina je proste cina
jj, souhlas, koleduju si o průser když dám nad 2,2 ale kdo má furt tak dlouho čekat
Ne jen jsem chtěl napsat že baterky mnou kupované na HC pro HK450 nejsou nějak špatný, zatim, z dlouhodobějšího hlediska to ukáže čas...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Ja bych to s tema proudama v dnesni dobe nevidel tak cerne. Nabijecka cellpro nabiji temer jake koliv lipolky okolo 4 amperama. Dulezite je aby neprebijela. Uz jsem slysel od dost lidi ze se s nabijenim uz moc nes.. Kdyz acu dava 3 amper tak musi i brat. Litam kokam a ten od vyrobce ma primo 4.2 ampery udany nabijeci proud. Dalsi accu jsou dualsky gts a nekde v diskusi byl odkaz na 3 clanek oficielne povoleny nabijet 5 amperama.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
helifish píše:Ja bych to s tema proudama v dnesni dobe nevidel tak cerne. Nabijecka cellpro nabiji temer jake koliv lipolky okolo 4 amperama. Dulezite je aby neprebijela. Uz jsem slysel od dost lidi ze se s nabijenim uz moc nes.. Kdyz acu dava 3 amper tak musi i brat. Litam kokam a ten od vyrobce ma primo 4.2 ampery udany nabijeci proud. Dalsi accu jsou dualsky gts a nekde v diskusi byl odkaz na 3 clanek oficielne povoleny nabijet 5 amperama.
to je asi jako mam ferari a leju do nej natural 99 race a jede to tak nevim proc by mi skodovka s fritovacim olejem v nadrzi nemela dohonit
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Dneska se mi sekl prevod ovladani zadni vrtulky, tak se krasne roztocil jak ventilator a ja ho nechal ve vyvrtce radeji spadnout. Skody zadne, po rozebrani a slozeni s Locktitem vse OK, ale utvdilo me to. ze pujde Blade 400 z domu, jeste neletel a nechci ho rozbit 
heli:Blade mCX, Blade 400 3D, HK 450+DX6i
auti:HB Lightning, Rustler VXL+DX3R
aero:E-trener+DX6i
auti:HB Lightning, Rustler VXL+DX3R
aero:E-trener+DX6i