AR1 píše:Tak aybsme to nemíchali, sám se v tom přestávám orientovat.
Turnigy C42-50/700 - tady jsem naměřil při statickým měření s vrtulí 13/6 45A a tah 3kg. Motor má vydržet 43A a já myslím, že na tuto hodnotu si za letu nesáhnul, motor je navíc kompletně odkrytý. Vycházím i z toho, že značkové motory stejné kategorie, čímž mám na mysli AXI 2826/12 nebo E-flite 32, s vrtulí 13/6 a 4S lipo lítají a je to právě setup který podle mě z nich vymáčkne to, co v těch mototech je.
Souhlasím s tím, že se motor uhřál a proto magnety nedrží. Vychází mi z toho ale spíš to, že že jsem natolik bohatej že si kupuju laciný věci a ono to nedělá to co by mělo.
Mimochodem - u toho lepení - jak jsi tam dodržel ty mezery mezi magnety? Přilepený mi zůstaly dva.
Ahoj,
prostě jsem je tam nalepil. Motory- KD- mají magnety natěsnaný na sebe
a turnigy zase mají mezi magnetama klícku která ti to podrží.Dokonce jsem znovu sestavil motor který měl magnet na dvě půlky a chodí. Měl jsem obavy s vyvážením ale byly liché. Chodí zcela klidně. Tady foto:
http://jenda01.rajce.idnes.cz/LEPIDLO_NA_MAGNETY/#album
je tam foto s tím magnetem.Co se týká volby buď drahý motory za x-tisíc
nebo neznačkový za x-stovek, to je asi volba každého z nás. Já pokud dodržuji zásadu o které jsem se zmínil v předchozím příspěvku tak nemám potíže žádné.A když mi nějakej -kleknul- tak spíš mojí blbostí.
Pokud si někdo kupuje tyhle motory s tím že z nich vyždímá to samý jako z motorů za x-tisíc tak narazí.Tím nechci říct že neudělají dobrou službu ba naopak, ale chce to hold svoje.
Jenda