A co tvoje Optimka, dojmy (po "odlezeni" zazitku), plany... ???
Program. karta Turnigy - problém
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Jo, s Optimou to fakt skoro neslo vylitat, ale ted s tezsi vrtuli a silnejsim reglem uz to je lepsi, zere to o 20% vic. V nedeli jsem vylital skoro ty 2 minuty motoru. A s teplejma rozhejbanejma baterkama to bylo prijemne svizne. Akorat si mi nemel rikat to o odlepeni dreva a uhliku v kridle, ted se ji budu bat poradne potrapit
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
wroum píše:Abu: jo udrzba mi nedosla, to je fakt. A ty baterky sem si splet s Optimou... no dobre uz sem ticho...
Takže když si to shrneš..docela dost rozdílů..nemyslíš?
Né ..já fakt nechci demagogicky říkat,že jen S-Neu a nic jiného...to rozhodně ne.Jen jsem poslední dobou začal hodně zvažovat,jestli mi ty experimenty s čajna motorama a reglama za to stojí.Nakonec stejně ,pokud to samozřejmně vůči modelu má význam...dojdeš k pořádnému řešení.A nebo prostě nechceš řešit problémy.Navíc je třeba rozlišovat kde má Neu význam a kde ne.Do mrdoletů z EPP rozhodně význam nemá,ale do Trinity a pod mašinek bych Feigao dnes už nedal ani náhodou.A taky jsem se nechal rozmazlit výkonem a účinností Neu-motorů.Na co plácat energií v topení do motoru a reglu...Ale nakonec někomu stačí,že se to udrží v luftu,někomu ne.Ale obě je v pořádku a nic proti tomu nemám...je v tom krása modelařiny.
jak se tu spekulovalo kde co koupit, tak tusim ze tohle bude take turnigy karta
http://www.telink.eu/cz-detail-100202.html
http://www.telink.eu/cz-detail-100202.html
T-Rex 700, Wolf SE, Dx7, JR Dsx 9
- Vašek66
- Kontaktovat uživatele:
Regulátor Turnigy plush - 30A - český návod
Nazdar chlapci a chlapi,
máte někdo český návod na Regulátor Turnigy plush - 30A. Koupil jsem ho tady, ale návod jen v AJ. Bohužel angličtina není můj koníček
Nebo poradí někdo jak ho nastavit?
Díky
máte někdo český návod na Regulátor Turnigy plush - 30A. Koupil jsem ho tady, ale návod jen v AJ. Bohužel angličtina není můj koníček
Díky
Seřízení oken.
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
Re: Regulátor Turnigy plush - 30A - český návod
Vašek66 píše:Nazdar chlapci a chlapi,
máte někdo český návod na Regulátor Turnigy plush - 30A. Koupil jsem ho tady, ale návod jen v AJ. Bohužel angličtina není můj koníčekNebo poradí někdo jak ho nastavit?
Díky
a v cem je problem?
kartu na nastaveni mas?