RAYtronic C14 - pomoc

Nabíječky, zdroje, přístroje
Zpráva
Autor
kroxigor

#16 Příspěvek od kroxigor »

Mara83 píše:
kroxigor píše:Co to je za baterku, zkoušel jsi i jinou?
Má správně zapojená servisní konektor?
Máš správně zvolený typ Lixxx?

Standadně je u C14ky balanční konektor na Polyquest/RAY. Mám ji doma a žádný problém. Nastavím kapacitu baterky a napětí baterky (tedy u dvoučlánku 7,4V) no a už to nabíjí.
Pokud to nejde vzal bych to i s baterkou do prodejny, kde to bylo koupeno.

do ted sem s tim parkrat nabijel jen NI-MH. Tohle je RAY Li-pol 2200 7,4.
Konektory i typ baterky jsou spravne, neni tam co zkazit..cerna cervena a balancer otocit nejde :) - uz sem ho zabalil a dneska skocim na prodejnu.

Snad nebude zadnej trapas....

Já s tím nabíjím taky RAYky 2S1P 1600mAh bez problémů.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Mara83

#17 Příspěvek od Mara83 »

ted sem se vratil z prodejny....pry je v cudu baterka!
zkousel sem ji chvili po sestaveni Minimaga - jestli jsou spravne nastaveny serva - nemyslim, ze bych tim tu baterku znicil.

kazdopadne uz me to cely vyslo na 12tis...dneska sem se chystal na prvni let s Minimagem a misto toho si 3-4 tydny pockam na posouzeni v servisu!
Paradni zacatek sezony...
libor2009

#18 Příspěvek od libor2009 »

Také začínám a leze to do peněz, to mi povídej! Manželce ani nemohu hlásit všechna vydání, jinak by mne vystěhovala z baráku.
Kup novou baterku a potřebné konektory, přeci nebudeš čekat 4 týdny na vyřízení reklamace!
Mara83

#19 Příspěvek od Mara83 »

libor2009 píše:Také začínám a leze to do peněz, to mi povídej! Manželce ani nemohu hlásit všechna vydání, jinak by mne vystěhovala z baráku.
Kup novou baterku a potřebné konektory, přeci nebudeš čekat 4 týdny na vyřízení reklamace!

uz sem fakt financne vycucnutej....3500 Optic 6, 2300 nabijecka, 7000 minimag + 2000 uprava Wild hawka....a 15tis je na svete.
Za ty penize co sem tam nechal bych cekal, ze mi ji vymeni hned na miste :roll:
Máza

#20 Příspěvek od Máza »

To sem rad ,že nejsem jedinej kterej nehlási skoro manželce kolik co stojí :D
Mara83

#21 Příspěvek od Mara83 »

Máza píše:To sem rad ,že nejsem jedinej kterej nehlási skoro manželce kolik co stojí :D

pani domaci sem rekl, ze to cely vyslo na 4000,- .....s patnacti by me hnala :D

Jak to vidite s tou reklamaci....moc sem nepochopil, co se na tom da zjistovat. Jestli JETI vymenije svoje regulatory rovnou kus za kus, nevim proc by to nemelo jit i u RAY baterek.
Mohl bych prijit o zaruku tim, ze sem ji hned nenabil? I na prodejne rikali, ze je z pulky prednabita - tak sem ji doma hned chvili zkousel.
Máza

#22 Příspěvek od Máza »

Když si neco objednám tak k našim aby nevěděla kolik co stojí.A nebo přepisuji ceny o 75% dolu.Co se týká reklamace u baterek je docela problém zjistit kdo za to může.Já bych byl v pohodě oni ti to vymění,ze zákona na to maj asi měsíc.
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“