FOX EPP 66"

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
Streader
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Streader »

Co to v tom máš za motor?
Kolik W do toho dáváš a čím to napájíš?
Nebyl problém s dovážením?

Díky za info.
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"

Frekvence: 35 Mhz Kanál: 64
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od davehaja »

Motor je tento: Turnigy 2205 50turn 1088kv 8A Outrunner
z HC.Kolik bere zatim nemám změřeno.Baterka ZIPPY 1000mAh 3S1P 15C.Servo VOP jsem dal až na konec do trupu a těžiště vyšlo přesně podle návodu.Zatím čekám na lepší počasí a zálet.
Streader
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Streader »

Super, dík.
Jak to vyšlo váhově?
Držím palce na zálet. Určitě dej vědět jak to dopadlo :D
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"

Frekvence: 35 Mhz Kanál: 64
onco87
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od onco87 »

No citam toto forum, som zvedavy aké to lieta s motorom ten fox.. je niekde nejake foto ci video? ci clanok?
volmar
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od volmar »

teda fakt supr ero uz sem an nej koukal hodnekrat ale tentokrat do nej du
to liborvon : ma mjen jeden dotaz nevite kdy prijde dalsi varka foxe?? :roll:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=312_________________www.rcplanes.estranky.czvolmar
pepin

#81 Příspěvek od pepin »

zdravim majitele Foxe a mel bych dotaz k jeho letovemu projevu ve srovnani s Easy Gliderem.Predevsim mi jde o moznost akrobacie,pri rozumnem utraceni vysky pro obraty,kuprikladu osma s pulvykrutem,glider to moc nezvlada a to me prdi,nepomaha ani dovazovani,jedna z pricin pokud pominu stavebni matros,je profil ale nejsem si jisty,ze koupi Foxe to vyresim,proto ten dotaz.Jeste by me zajimalo na kolik jde dovazit a pri jakem vetru je to stale letave ero.Diky :oops:
Honza

#82 Příspěvek od Honza »

Než jsem s tím šel u nás na svah, napadlo mně uříznout si kus závitovky 4 (stejně se mi jen válela ve skříni) na délku spojovací trubky a udělal jsem dobře. Bez ní to moc nechodilo. Po dovážení chodí docela hezky proti větru a umí se rozběhnout do obratu, ale je třeba mít na paměti, že to je pěnovka, prostě to určitou měrou brzdí, nebude to chodit jako model potažený fólií. Zkoušel jsem nastavení křidélek jako vztlaky/rychlost s výchykou asi 2 mm na každou stranu, ale nemůžu říct, že to má prokazatelný vliv na letové výkony, kdyby už tak spíš rychlost a to nevím, jestli jsem si jen nemyslel, že to letí líp. Můj nejoblíbenější obrat je stejně 2 a půl kopáče na záda, takže jsem to moc nezkoumal. Až zafouká ze správné strany, vyměním závitovku za drát a čekám, že to bude ještě lepší.
pepin

#83 Příspěvek od pepin »

to Honza:diky moc za letovej popis.
GrizzlyCz
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od GrizzlyCz »

Nazdar Foxáci prosím jak je na tom Fox a termika??? :?:
Honza

#85 Příspěvek od Honza »

Člověče, ani ti nevím, ještě jsem tam nevydržel tak dlouho, abych nějakou hledal. Kroužit zatáčky s Foxem mě moc nebaví, na termiku mám jiné modely. :mrgreen:
GrizzlyCz
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od GrizzlyCz »

Honza píše:Člověče, ani ti nevím, ještě jsem tam nevydržel tak dlouho, abych nějakou hledal. Kroužit zatáčky s Foxem mě moc nebaví, na termiku mám jiné modely. :mrgreen:

To jako že do termiky není??? a co třeba tohle?? http://rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=34016 na náhr. díly cca 1500
Honza

#87 Příspěvek od Honza »

Řeknu to jinak, bavilo by tě placatit se v termice když s tím můžeš akrobatit? Já tam schválně nacpal tolik závaží co se vešlo, ale když model necháš jak je, bude dost lehký na termiku.
To ASW jsem ještě neviděl letět a nemám důvod myslet si že je špatné. Jestli ale budeš chtít následně akrobatit, asi ti moc dobře neposlouží. Prohlídni si vlákno někde víc vepředu, psal sem někdo od Rumreicha, že s Foxem lítá i v termice bez problémů.
GrizzlyCz
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od GrizzlyCz »

To všechno jsem si přečetl a chci názor i někoho dalšího.
Honza

#89 Příspěvek od Honza »

Oki, další názor. Včera jsem byl řádit na kopci, udělal jsem jednu nechtěnou stratosféru, když mi přišly parádní šprajcy. Dolů jsem musel padat vývrtkou, zkoušel jsem nové rádio a neměl jsem dobře nastavené brzdy. Měl jsem zatíženo závitovkou 4 vloženou do spojky křídel. Bíly model byl nahoře vidět hlavně díky odleskům slunce za mými zády.

Obrázek
Arx
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Arx »

Zdravím,
ještě se tu nikdo nezmínil o možnosti vystřelovat ho gumicukem. Jde to, nebo na to není stavěnej?
Odpovědět

Zpět na „Větroně“