AR1 píše:Z focení mám jeden nápad - nemít kufr. Protože je na něj potřeba ruka, protože když se nosí věci z paneláku, každá ruka dobrá. A na focení existuje fotobatoh. Proč ne RCbatoh? Použil jsem jako jiní původní polystyren z krabice, batoh stojí v rozmezí 200-300kč a protože jakožto elektroletec nepotřebuju nosit palivo, i 6 bateriových packů se tam vejde. A mám vše na zádech a ruce volný.
Sakra to je nápad baťoh. Já jsem včera zkoušel nacpat dx6i do tašky přes rameno od Sony kamery. Jde z toho udělat i baťoh (jen se přehoděj popruhy), ale moc tam nešla. Hlavně vejška byla na prd.
Z čehož plyne poučení, neválet se s vysílačem po zemi
Ale vážně - nosit foto výbavu na zádech je věc osvědčená a běžná a foto výbava (na kterou je potřeba batoh) je setsakra dražší než nejlepší RC radio.
Já mám vysílač v polysyteru z krabice od vysílače, je docela širokej takže batoh na šířku úplně vyplní a nemůže se nikam pohnout, batoh má výstelku na záda takže ochranou vysílače jsem si jistej. Je to trochu otravnější že se to z batohu musí vždycky celý vytáhnout, kufr se jen otevře. Ale jak jsem psal, preferuju mít volnou ruku.
Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh?
Tak nevím každé má svoje pro a proti.
Ještě tu někdo navrhne kolečkovou tašku a půjdu se zastřelit.
Jednoznacne batoh, uz jsem dokonce premyslel o tom, ze bych si nechal na vysilacku usit "obal" pro setrnejsi vlozeni do batohu, proste uz to tu padlo, kazda ruka dobra
Já to válím různě v autě a doma a když někam vyrazím tak mám takovou prima kabelku co byla pro děcka aby jim v tom mlíčko vydrželo teplý a zmrzlinka studená. Prostě malá termo taška do ruky i přes rameno.
rampa_mckvak píše:Taky by mě to zajímalo (promiň, že ti sem lezu). Já ještě nemám ani vybranej kufřík. Koukal jsem v Obi na jeden za 500 a druhej za 600. Rozměry už jsem zapoměl (zhruba asi 38x16x25). Jeden byl stříbrnej a druhej zalenej s výstelkou (přepážkama), ale nedokázal jsem se rozhodnou jestli to je ok když jsem koukal na kufry přimo pro modeláře za 2000 . Můžete prosím někdo dát nějakou foto pro inspiraci i jak to máte uspořádaný ve vnitř?
koupil sem kufr v Obi nebo baumaxu (byl v něm i ještě jeden malý)
a do toho velkého sem to udělal takto, jelikož mám pár elektroletů tak je potřeba přihrádky na baterie.
spalováky příjdou posléze máš to na mailu nevím totiž jak se tu vkládají obr.
Dr.LuckyLuke píše:A proč třeba nezkusíš tašku na kolečkách?
To já sebou zásadně beru přítulnici nevěřili by jste co všechno pobere
Pobere treba venec burtu, sisku chleba, kybl horcice 10 - 15 lahvacu (zalezi jak se ne letisti zadari nez to rozmlatim a pojedeme domu) balik dreva na zatop, sadu sirek a platicko "tuheho podpalovadla". Dale kanistr s cistou vodou, mydlo a rucnik. Preci si nebudu s rukama umastenimy od burtu smatlat po me krasne DX7.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Tak se musim pochlubit novým kufříkem. Výstelka je ze šedého molitanu a řezat to jde buď hodně ostrým nožem, nebo klasicky na svislé odporové pile. Výsledek docela ujde. A deska vystačí na polstrování cca 6 ti kufrů
Optima II /2,4 GHz..Solius /2,4 GHz. Šlehač NE SoloPro 328
rampa_mckvak píše:Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Tak nevím každé má svoje pro a proti. Ještě tu někdo navrhne kolečkovou tašku a půjdu se zastřelit.
Ahoj,
já jsem pro pevnej futrál. Bez něj už bych měl vysílačku na sračku .Jeden dobrák mi ho přejel kolem Ještě že jsem ho vyrobil fortelně.