Hotliner Parabolic
Hotliner Parabolic
Jen jsem chtěl napsat, mám teď nového Iona, který je vážně skvělej, ale hledal jsem jěště něco kde bych se mohl učit a zároveň se to chovalo aspoň trochu jako Ion no a kopil jsem Parabolic od ROBE a musím říci, že je to neskutečný zážitek. Má to vyztužená krídla uhlíkem na několikrát, celým trupem jde uhlíková trubka jak palec, perfektně vyřešené usazení pro motor. Trošku jsem to přemotorizoval a můžu vám říc, že je to opravdu raketa. Chová se naprosto skvěle, okamžitě reaguje. Tekže jestli někdo hledáte něco rychlého, obratného tak doporučuji 
Osazení
Dal jsem tam oběžku 2856 Ray 1500 ot/v , vrtuly 8/6 a honím to li-pol 3s, nejprve jsem zkoušel vrtuly 9/5, ale nebral mě to regulator je tam 25A, proto 8/6 a je to stejně mazec.
Re: Osazení
Rosa píše:Dal jsem tam oběžku 2856 Ray
Myslím, že 2856 nie je obežka, ale na tom nezáleží ... pekná kombinácia. kV1500 na 3s a stúpanie 6", to už naozaj slušne pofrčí (na tento typ lietadla).
Nech Ti to pekne lieta!
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Ray
B 2856/9 od RAY myslel jsem, jako že nemá otočný plášť 
to chci vydět
Tak až pudeš někam lítat tak mi dej vědět, rád se přidám, hrozně rád bych to chtěl vidět 
Rosa chtěl bych se zeptat jestli jsi tam nechal ty origoš plastový šroubky na uchycení křídla.Jak píšeš je to raketa a mě to přijde jako nejslabší místo.Občas mám strach jestli se to neurve.jinak já v tom mám
MIG 2836/10
li-pol 2s 1800mAh
CAM 11/6
MIG 2836/10
li-pol 2s 1800mAh
CAM 11/6
DX6i,Messerschmit BF-109,Parabolic-Robbe,Capriol-Scorpio,
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely
Neurve, jen je dobrý ty šrouby taky občas zkontrolovat a po tvrdším přistání eventuálně preventivně vyměnit....
Plastový šroub jako záměrně umístěný deformační prvek chrání včasným přestřižením při tvrdém přistání či nárazu od většího poškození křídlo, proto je krajně nevhodné ho měnit za kovový kus.....
Plastový šroub jako záměrně umístěný deformační prvek chrání včasným přestřižením při tvrdém přistání či nárazu od většího poškození křídlo, proto je krajně nevhodné ho měnit za kovový kus.....
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
O pevnost plastovych sroubu bych se u tohodle 700g poletovadla opravdu nebal. Nekdo tady nedavno meril pevnost a tyhle srouby vydrzi v tahu i nekolik desitek kilogramu. A pri nepovedenem pristani se strihnou, jak psal Surg... Ikdyz u toho penovyho kridla si myslim, ze driv povoli pena, nez se strihne sroub.
(a ten nazev "hotliner" =
)
(a ten nazev "hotliner" =
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
tks píše: Já mám platové i na Ionovi, prý to určitě stačí.
Ja mel plastaky na Mefistovi (2xM5 ?) a asi 2x jsem je ustrihl pri nejakem hodne prasackem pristani, takze funkce ok.
Kdyz si tam das kovovy, mas jistotu ze vydrzej uplne vsechno, mnohem vic nez zbytek modelu - http://mkchlumec.cz/Dilna/Foto_dilna/DSC_0263.JPG
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz