ASW-28 JSB 2,55m
ASW-28 JSB 2,55m
Ahoj, postavil jsem ASW-28 od JSB. rozpětí 2,55m výrobcem udávaná hmotnost je 1400g. Již pře stavbou jsem po zvážení komponentů zjistil, že udanou hmotnost nemohu dodržet. Stavím ho s elektropohonem. Po vyvážení má komplet éro 2500g. Co si myslíte o této hmotnosti??? Bude to problém???
Díky za radu
Díky za radu
Sky Hawk, Mini Mag, radio DX6i, ASW-28 JSB, Tulix 2000, OPTIMA A123 LSMODEL.
Tak pánové, zalítnuto. Ani jsem si to pořádně neužil, třásli se mi kolena. Vítr 4.5m/s. a mírně vzrostlou pšenku jsem taky nenašel. Takže jsem se celou dobu letu jenom obával co s přistáním. Zkusil jsem si dvakrát průlet jako na přistání, potom průlet s přistávací konfigurací, a se spojlerama to padalo rychleji než jsem čekal, tak jsem už neopakoval okruh a šup s tím na zem. Podle vašich rad jsem na výškovku raději nešahal a takže to ťuklo do země a odskočilo a letělo dál. snažil jsem se to držet těsně nad zemí, protože jsem ještě netušil kdy to upadne na rychlosti. No nebudu vás už více napínat, přistál jsem, podle mého názoru dobře, ale doufám, že příšte to bude lepší. Bohužel něčím jsem zavadil o páku levého křidélka a servo je zničené. Takže na druhý start to nebylo v tecnickém stavu. Nicméně první start dopadl dobře, ve vzduchu 21min. AHoj!!!
Sky Hawk, Mini Mag, radio DX6i, ASW-28 JSB, Tulix 2000, OPTIMA A123 LSMODEL.