Multiplex MiniMag
Já už jsem to vyřešil,udělal jsem přepážku z překližky a dal ho normálně.Hřídel je zesílená na 4mm,tak to snad bude lepší,ale momentálně se bůhvíproč odporoučel,tak je na reklamaci.Ale budu ho muset natočit trochu dolů,protože po přidání plynu letí kolmo nahoru.
Easy star,Mini Mag,Gemini-Multiplex,Hitec Eclipse 7
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Ja to ve vysledku az tak extra premotorovane nemam, protoze jednak litam s plovaky (konecne zase napadl snih takze muzu radit za barakem ) a jednak mam jen 2s lipolku, kterou pouzivam i do Tora, takze ten motor neni naplno vyuzity - ale je pravda ze celou dobu litam na ctvrt plynu - ale kdyz se potrebuju na co nejmensi draze odlepit z cerstveho snehu, tak se rezerva vykonu hodi 
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
zkousela jsem plovaky z Beavera, nesli mi moc pripevnit a teziste to taky nemelo idealni, ale nakonec to slo..
bohuzel na snehu litam jenom s normalnim podvozkem.. Doufam, ze uz brzo bude jaro a nebudu muset jeste o plovacich uvazovat 
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si upravil sveho minimaga na litani v noci. Ty ledky jsou jasnejsi nez se zda - fotak si priexponoval okoli.
http://www.youtube.com/watch?v=W1-IMOt3q6k
http://www.youtube.com/watch?v=W1-IMOt3q6k
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Frantat72 píše:No je to fakt nádherný a elegantní. Jen mám pocit, že obrácená montáž motoru kazí celkový vzhled. Ale třeba je to jen můj názor. A ještě se chci zeptat, proč jsi odříznul část koncovýho oblouku na křídlech?
Ahoj
Diky,
Ve skutecnosti to vypada jeste lepe
Ten odrizly konec kridel ti Jirak vysvetlil
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
cau, zrovna mam pred sebou novyho Minimaga, akorat jako uplny zacatecnik mam trosku problemy se stavbou,....nevite jestli nekde na netu neni podrobnejsi popis s fotkami, abych si to trochu usnadnil?
konkretne jde o serva (nevim jak je presne usadit - jestli kukate, krizove nebo rovne) a ulozeni motoru - na prodejne rikali, ze tam musim udelat nejakou prepazku, rozriznout loozi pro motor atd..bojim abych to nezblbnul
diky
konkretne jde o serva (nevim jak je presne usadit - jestli kukate, krizove nebo rovne) a ulozeni motoru - na prodejne rikali, ze tam musim udelat nejakou prepazku, rozriznout loozi pro motor atd..bojim abych to nezblbnul
diky
Ahoj,
vecer ti poslu fotky serv. Melo by ti to pomoct.
Pokud tam davas motor, kterej byl ve stavebnici, tak nemusis zadny loze rezat. Pouzijes to plastovy, ktery tam je, jen ho vlepis do trupu.
Rek bych, ze dost lidi pouziva origos loze i pro neorigos motory, jen je nekdy treba vystipat ty vyztuhy, ale to se te asi netyka.
vecer ti poslu fotky serv. Melo by ti to pomoct.
Pokud tam davas motor, kterej byl ve stavebnici, tak nemusis zadny loze rezat. Pouzijes to plastovy, ktery tam je, jen ho vlepis do trupu.
Rek bych, ze dost lidi pouziva origos loze i pro neorigos motory, jen je nekdy treba vystipat ty vyztuhy, ale to se te asi netyka.
Ahoj, v origo navodu je i obrazkova cast (a vyrezy na serva jsou predlisovany tak, ze si tam krasne sednou, to nespletes), viz MiniMag (PDF 2.3 MB), obrazky str. 25-31.Mara83 píše:... novyho Minimaga ... popis s fotkami... jde o serva ... ulozeni motoru ...
Upravy motorovyho loze zalezej na pouzitym motoru, origo nebo primerenej inrunner se tam vleze bez uprav, pro tlustou obezku budes nejspis muset upizlat to zebrovani v tunelu (lip se to dela preventivne pred zalepenim) a dopredu dat prepazku z preklizky nebo textitu (nezapomen na vetraci otvory), mozne reseni je videt treba uRayBana. :-)
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Já ve svém MM mám taky outruner a provedl jsem úpravy jak již bylo popsáno. Odbrousil jsem vnitřní žebra, ale přepážku jsem nechal púvodní, nic jsem nepřidával. Motor se tam vešel a nikdy nevypadl. Jednou jsem s ním padnul po nevydařeném obratu přímo na čumák, a celé lože e s motorem se utrhlo a posunulo více do trupu. Posunul jsem to zpět na své místo zalepil a lítám dál se stejným motorem. Bez jakékoliv výměny součástí za nové. Prostě MinyMag je nezničitelnej a skvělej.
Sky Hawk, Mini Mag, radio DX6i, ASW-28 JSB, Tulix 2000, OPTIMA A123 LSMODEL.