létání s Wild hawkem

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#691 Příspěvek od CyCo »

zkontroluj obě poloviny křídel jestli jedno neni oproti druhému překroucené, hlavně na konci u ucha.V tomle vlákně se to řešilo už několikrát.
MichalF

#692 Příspěvek od MichalF »

A doporucuju v profilu dopsat odkud si, pak Ti poradi nekdo pro Tebe mistni a neni pak prob se domluvit a vyzkouset.
DX6i - Easy Glider - Vespid - FW190 - Su29
alessandro.martin

#693 Příspěvek od alessandro.martin »

Ahoj te,tak sem si taky koupil WH :D , přečetl jsem si celí forum a už se moc těším jak to poletí. Vyvážil jsem ho, jedno křídlo bylo těžší tak to sem taky musel vyvážit. Chtěl jsem se ale zeptat, musím na to olepení použít přímo tu skelnou pásku???nebo to může být i průhledná izolepa??? Já to tiž tu skelnou pásku nemám a nemám jí teď kde koupit a zase bez to olepení se mi zkoušet lítat nechce. Poraď te prosím...
powder
Kontaktovat uživatele:

#694 Příspěvek od powder »

V zásadě můžeš použít na zpevnění "čumáku" jakoukoli pásku. Ta "skelná" je jen podstatně pevnější. Navíc obvykle drží a neodlepuje se jako běžná izolepa...
Jano
Kontaktovat uživatele:

#695 Příspěvek od Jano »

Tá páska je tam hlavne kôli nárazom silnejších stebiel trávy , takže ak ideš lietať kde je udržiavaná plocha a nízka tráva , tak ju tam lepiť nemusíš , páska zo sklenenými vláknami je pevnejšia , ja som na kridla daval pásku z tesca má v sebe tenké vlákna do štvorčekov ,myslím že
úplne postačuje .
Asi by som nelepil na 2x , lebo ke´d tú prvú odlepíš zobere ti dolu aj farbu
a potom to vyzerá strašne
edit:
jj ako piše kolega , spodok a čumák prelepiť aspoň po serva
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
alessandro.martin

#696 Příspěvek od alessandro.martin »

JJ dobře dík moc za rady!
Stewen

#697 Příspěvek od Stewen »

stalo sa vam niekedy ze ste poskodili kridlo tak ze ste museli kupovat nove? koluju to totiz drby ze sa wild hawk prestal vyrabat...
nerad by som si kupil lietadlo na ktore nezozeniem nahradny diel neskor :(
Jano
Kontaktovat uživatele:

#698 Příspěvek od Jano »

zlomil som kridlo 2x ...2x som ho sekunďákom zlepil a po 5 min už znova
letelo a drží dodnes.
WH sa ešte robí asi sa aj dlho bude
http://www.jr-models.cz/index.php?&desk ... ail&id=710
Stewen

#699 Příspěvek od Stewen »

samozrejme JRModels poznam :D ale nikde nepisu o tom ci sa vyraba este alebo nie. inak to ze sa mozno nevyraba bolu niekde na tomto webe, len neviem uz ktore vlakno
kazdopadne ked mas dobru skusenost so zliepanim, tak je to samozrejme plus

a tak ma napadlo - ked ma WH vypinac co odpaja regulator pri poklese napatia ako ochranu pred uplnym vybitim (aspon tak som to pochopil) - slo by hned v zaklade pouzivat ako bateriu 7,4 li-pol ?
powder
Kontaktovat uživatele:

#700 Příspěvek od powder »

Stewen píše:samozrejme JRModels poznam :D ale nikde nepisu o tom ci sa vyraba este alebo nie. ...

JR na svých stránkách uvádí - nová dodávka přijde 13.4.09. Takže se WH zřejmě ještě vyrábí...
Stewen píše:a tak ma napadlo - ked ma WH vypinac co odpaja regulator pri poklese napatia ako ochranu pred uplnym vybitim (aspon tak som to pochopil) - slo by hned v zaklade pouzivat ako bateriu 7,4 li-pol?

Origo regulátor není na detekci LiPol stavěn, takže bude pravděpodobně vypínat až při poklesu napětí k 5V (2S LiPol IMO detekuje jako šestičlánek NiXX). To by akumulátoru nedělalo moc dobře. Ale pokud si budeš hlídat letový čas, není se třeba trápit tím, že regulátor LiPoly "neumí"... Stejně jako se provozují A123 články na regulátorech, které "umí" jen LiPol...
Jano
Kontaktovat uživatele:

#701 Příspěvek od Jano »

regulator je prvá vec ktorú treba vyhodiť a dať tam jeti 12 alebo turnigy 12-15 mal som dva ani jeden nešiel s kostolným poriadkom a cukal sa.
Šlo mi to na nervy tak pošiel....
Mara83

#702 Příspěvek od Mara83 »

sim sim o radu....poridil jsem do Wildy novy motor 480 s vrtuli 6x4, ale jakmile jdu nad pul plynu motor se vypne :-(
s puvodni vrtuli je to ok

diky za rady
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#703 Příspěvek od JirkaA »

Mara83 píše:sim sim o radu....poridil jsem do Wildy novy motor 480 s vrtuli 6x4, ale jakmile jdu nad pul plynu motor se vypne :-(
s puvodni vrtuli je to ok

diky za rady

Motor vic bere, regulator vypne na pretizeni. Pouzij regulator na vetsi proud.
OK2WY
alessandro.martin

#704 Příspěvek od alessandro.martin »

Zdravím,wilda lítá moc super a chtěl bych zkusit něco nového, tak mám v plánu dodělat křidélka. Chtěl bych se zeptat jestli byste mi někdo nenapsal odkaz na stránky kde bych mohl koupit potřebný material (servo 2x, prodlužovací kabel, "V" kabel, závěs kormidla, páčku kormidla, táhlo kormidla s koncovkou)??? Dík předem
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“