Trex-250
- Aleš Březina
Trex-250
Neporadil by někdo? Scháním nastavení Trexe 250 aby to bylo něco mezi, ani úplně hodný ani 3D, neporadil by někdo? Případně nenapsal nastavení RC soupravy (ještě v tom trochu tápu).
Řeším taky další problém, nabíjím baterii do 250ky Lipol od Pelikána 3S 850mAh na BC-6-10, když zapojím konektor na balancér tak nabíječka hlásí, že některý článek je odpojen, přitom je to nová baterie! Dělám něco špatně, nebo je opravdu špatná baterka? Nesetkal se někdo s něčím podobným?
Předem díky za radu.
Řeším taky další problém, nabíjím baterii do 250ky Lipol od Pelikána 3S 850mAh na BC-6-10, když zapojím konektor na balancér tak nabíječka hlásí, že některý článek je odpojen, přitom je to nová baterie! Dělám něco špatně, nebo je opravdu špatná baterka? Nesetkal se někdo s něčím podobným?
Předem díky za radu.
Re: Trex-250
Aleš Březina píše:Neporadil by někdo? Scháním nastavení Trexe 250 aby to bylo něco mezi, ani úplně hodný ani 3D, neporadil by někdo? Případně nenapsal nastavení RC soupravy (ještě v tom trochu tápu).
Předem díky za radu.
Ad 1) S čím lítáš nyní. Nastav si ji tak, jak to máš nastaveno do teď a postupně přidávej na velikosti výchylek.
Ad 2) může to znít jako hloupost, ale Pelikánův servisní konektor je stejný pro dvou-, tří- a čtyř-článek a tak se ti mohlo povést ho zastrčit do jiného konektoru na té servisní multipropojce k nabíječi
- Aleš Březina
Mám Protose, to s tím nastavením to je pravda, ale právě Trexe jsem chtěl vyzkoušet o chlup ostřejšího...
Jinak servisní konektor co mám má všechny zdířky rozdílné, z baterky pasuje jen do jednoho...
Jinak vodiče tam pochopitelně jsou, bez balancování to nabíjí...
Řeším ještě jeden problém, hlava jde strašně ztuha, v balení jsem ale neměl soustružník na kulové čepy, dá se někde takhle malý sehnat?
Jinak servisní konektor co mám má všechny zdířky rozdílné, z baterky pasuje jen do jednoho...
Jinak vodiče tam pochopitelně jsou, bez balancování to nabíjí...
Řeším ještě jeden problém, hlava jde strašně ztuha, v balení jsem ale neměl soustružník na kulové čepy, dá se někde takhle malý sehnat?
soustružníka pribalujou ke kazdemu soustruhu ne ? Ale ne k helinam
.
jestli chces ostrej vrtas tak se mrkni semka. http://www.rchelischool.com/?kam=setups.html . Tady najdes ten spravny setup.
jestli chces ostrej vrtas tak se mrkni semka. http://www.rchelischool.com/?kam=setups.html . Tady najdes ten spravny setup.
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
- Aleš Březina
- Aleš Březina
Tak o výměně neuvažuju to by mi musel dát někdo za něj tolik abych měl na Gauiho:))
Jinak to s tou hlaou mě moc netěší, mám rád když je to "pinktlich".
Náhodou nepodařilo se Ti to uvolnit alespoň trochu?
Nedá se nějaký výstružník sehnat na webu??
Jinak k baterce, podle webu Pelikána jsem zjistil že mám tohle: "EAC124 adapter PB-6/BC-6 pro EasyCopt/DualSky/Align
A asi potřebuju tohle: EAC123 adapter PB-6/BC-6 pro PolyQuest/E-Tech/RAY
Neporadil by někdo zkušenšjší jestli je to opravdu tak? Nerad by koupil zbytečný "bazmek"
Předem díky
Jinak to s tou hlaou mě moc netěší, mám rád když je to "pinktlich".
Náhodou nepodařilo se Ti to uvolnit alespoň trochu?
Nedá se nějaký výstružník sehnat na webu??
Jinak k baterce, podle webu Pelikána jsem zjistil že mám tohle: "EAC124 adapter PB-6/BC-6 pro EasyCopt/DualSky/Align
A asi potřebuju tohle: EAC123 adapter PB-6/BC-6 pro PolyQuest/E-Tech/RAY
Neporadil by někdo zkušenšjší jestli je to opravdu tak? Nerad by koupil zbytečný "bazmek"
Předem díky
klubky jsem na 450 resil tak ze jsem jeden prebytecny kloubek (kulicku) nalepil na hridel z nejakeho motoru co se mi valel v supliku a do kulicky jsem vybrousil zarez. Ted pokud je nejaky klubek tuhy nasadim ho na tento upraveny klubek a roztocim motor a krasne se to vybrousi...
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
- Aleš Březina
Aleš Březina píše:Nedělají se nějaké kleště na kulové čepy na rozměr 250ky, klasické jsou moc velké...
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=36924
- Aleš Březina
- Aleš Březina
Nepodělil by se tady někdo zkušenější jaké úpravy je teba na rexovi provést. Různých názorů proti tady je spousta, ale až na pár tady člověk moc praktických rad nenajde...
Jaké třebas používáte batrky, liosty?
Jak upravit zadní vrtulku aby neměla vakl?
Úprava kloubků tady už byla popsaná, ale jdete na to někdo jinak?
Jaké třebas používáte batrky, liosty?
Jak upravit zadní vrtulku aby neměla vakl?
Úprava kloubků tady už byla popsaná, ale jdete na to někdo jinak?