Kyosho Minum - polítání

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Karel71

Kyosho Minum - polítání

#1 Příspěvek od Karel71 »

Chodím lítat s Kyosho Minium do haly na Praze Západ - Nučice. Po vyzkoušení Cesny, Embera od Parkzone jsem přešel na Citabrii. Nyní se těším až po narozeninách rozbalím a vyzkouším nového Edge. Napadlo mě několik disciplín pro soutěž a zablbnutí s těmito miniaturami. Nechtěl by se někdo přidat? Máte také zkušenosti?

P.S. Samozřejmě že lítám i s jinými modely venku, ale tyhle maličkosti mě docela zaujmuli jako dobré odreagování.
Naposledy upravil(a) Karel71 dne stř 18.02.2009 21:18, celkem upraveno 1 x.
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mhej »

myslim kdyz se ptas kdo by se pridal, bylo by vhodne napsat aspon v jake oblasti bydlis :D
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Karel71

#3 Příspěvek od Karel71 »

Už to tam je :)

Mhej píše:myslim kdyz se ptas kdo by se pridal, bylo by vhodne napsat aspon v jake oblasti bydlis :D
JMalik

#4 Příspěvek od JMalik »

to KAREL71,
počtvrté ani popáté už znovu neotevírej stejné téma.
Gidy

#5 Příspěvek od Gidy »

:lol: Já mám Vapora od parkzone... ale práší se mi na něj akorát. Chtěl jsem se zeptat na jakém pásmu funguje vysílač na ember? DSM nebo DSM 2? Já vůl jsem si totiž objednal z ebay vysílač u kterého bylo napsané vapor, ale pak se z toho vyklubal na ember a nedaří se mi spárovat, nevíš jak na to? když tak do sz. Dík
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
Karel71

#6 Příspěvek od Karel71 »

díky za upozornění. TO nebylo schválně. Stalo se, že jsem po odpovědi na jedno téma založil nový příspěvek. Systém mi odpověděl, že nemůžu krátce po jedné zprávě založit nový příspěvek. Tak jsem počkal a založil ho později. Bohužel, zřejmě přes ono upozornění byl původní příspěvek založen.

Pokud máš něco společného s administrací, tak by to chtělo asi upravit.

JMalik píše:to KAREL71,
počtvrté ani popáté už znovu neotevírej stejné téma.
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“