Turnigy Rogue (Pazgřivec) - něco na způsob videotestu

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Ladul »

tak aby sme se ujednotili :)
vop a sop - GWS 18g (tah neco kolem 3 kg)
kridylka - hxt900 (tah neco pod 2 kg)

takhle je to oukej :) vcera si nejak psal ze nemas vetsi serva a chces dat i na vop a sop hxt :)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od RiMr »

jojo, na zálet tam půjdou HXT900, které tam budou jenom na skok, než přijdou ty 18g.
Bych lítal až bych brečel... :) Takhle si aspoň dávám v deset v jedenáct večer co přijdu z práce půl hoďku na RealFlightu k Událostím Komentářům :D
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Ladul »

O litani mi ani nemluv...v soucasne dobe tady mam pripraveno na zalet prvni spalovaci ero tak uz se mi klepou ruce ted :)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od RiMr »

Tak pozdě ale přece video ze stavby:
http://www.youtube.com/watch?v=0MlZuVHtqCY

aneb lítání je lepší než střih v Premiéře :-))

Je to ve vysokém rozlišení, tak případně využijte toho, že youtube už přešla ze zkušebního do ostrého provozu v HD!
kumi4

#50 Příspěvek od kumi4 »

RiMr...Diky, diky, diky...zaslouzis si nominaci na Oscara:)
A jak dlouho jsi nechal paskou prelepeny ten cumak s krytem nez jsi pasku sundal, aby jsi mel jistotu, ze to vyschlo?
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od RiMr »

Nechal jsem to přesně exaktní nejlepší modelářskou jednotku času - přes noc :)
kumi4

#52 Příspěvek od kumi4 »

...jo, noc bude nejlepsi, pres den bych to totiz nevydrzel nesundat driv:)
a nejlepsi bude ta z patku na sobotu...ty byvaji nejdelsi:)
V utery opustil balik pro me Asii tak...tenhle tyden...doufam, verim, chci.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od RiMr »

Jo, zapoměl jsem poděkovat za pochválení videa, děkuju! :) :) :)
Hele, na HobbyCity máš sledování zásilky, víš to..? Je to propojené i s českou poštou! Jestli ti to minulý týden odešlo z Asie, tak v úterý až ve čtvrtek to budeš mít doma! A připrav se na to, že to je pořádná krabice...! :)

A hele, já teď střihám letové video, Pazgřivec včera lítal poprvé - 3 paky, dneska taky tři paky - svítilo sluníčko, tak ty videa byly dneska lepší a řeknu ti jenom tolik - těš se na svou krabici - MÁŠ NA CO!!! :D :D :D
kumi4

#54 Příspěvek od kumi4 »

Jo jo, ted jsem se podival a...31.1...dorazilo do CR a zpracovava se...tak ted jen doufat, ze celnici a postaci nebudou moc zdrzovat:)
Stejne, ty kluci hong-kongsky jsou sikovny:)
Ja to tusil, ze jsi byl uz litat...vcera bylo hezky a dneska dopoledne taky.
No jo no...tesim se na tvoje video a svoji krabici.
Jaky pouzivas baterky? Ja jsem zatim lital jenom s NiCd a NiMH, ale do pazgrivce:) planuju nakup li-Polek, on si to zaslouzi:) Hele, my muzeme dekovat jeom tobe, ze si s tim davas tu praci a davas to pak sem, abysme to videli a...vedeli:)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od RiMr »

Tak jednak mě to ještě furt baví :) a druhak já taky "beru" z tohoto webu SPOUSTU informací a zkušeností jiných, tak jsem jedině rád, že můžu i já někomu trošku pomoct :)
Lítám na LiPol 3S1500mAh průměrná srajda ArtTech - při skoro furt plném knedlíku je stoupavost zcela dostatečná (ale žádný "unlimited climbing"), doba letu s rezervou 9-10 minut, prostě to teď v zimě moc nenosí a svah tady taky nikde není :-)
Pak jsem ještě zkoušel 2S2200mAh novou tvrdou Zippynu, je to přiměřeně línější, ale stoupá to taky, ke konci 10-11 minutového letu s poklesem napětí už to fakt na žádné blbnutí není i když to furt stoupá, jenže dobíjel jsem po této době letu (taky skoro furt plný) jen necelou půlku accu, takže jako "výtah" do termiky to v létě bude v pohodě...
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od JirkaA »

nojo, no.. co na to říct. Já mám v předloze tohoto éra (EG Pro) Turnigy 35-36 Kv 1100, vrtuli 10x6. Nahoru to jde v podstatě kolmo a na jednu baterku LiPol 3S 2200 mAh vydržím ve vzduchu kroužit minimálně 40 minut, spíš víc (měřeno, ne odhad). Ty časy se mi zdají hodně krátký, nebo že by to nad vesnicí až tak nosilo od komínů?
OK2WY
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od RiMr »

JirkaA píše:nojo, no.. co na to říct. Já mám v předloze tohoto éra (EG Pro) Turnigy 35-36 Kv 1100, vrtuli 10x6. Nahoru to jde v podstatě kolmo a na jednu baterku LiPol 3S 2200 mAh vydržím ve vzduchu kroužit minimálně 40 minut, spíš víc (měřeno, ne odhad). Ty časy se mi zdají hodně krátký, nebo že by to nad vesnicí až tak nosilo od komínů?

Se pořeší, nebój, žádný strés :) :)
Jednako na kolmice už stavím druhé éro, tohle je určeno na pohodičku a na učení pro dcéry, druhako jsem lítal skoro furt na plný knedlík což v létě nebudu, třeťako měl tento motor i accu tu nejdůležitější výhodu - byly v šuplíku :)
Ten tvůj motor mám taky, je nachystaný do něčeho ostřejšího, leč máš asi nějakou spešl verzi :wink: protože ten samý motor bere (nejen mě) s vrtulí 10x6E kolem 30A, což s 3S2200mAh dá v reálu takových 7-8 minut agresivního lítání, ať nežeru... Viděl jsem ho se stejnou vrtulí na ME109, taky lítal do deseti minut, když pracoval s plynem. Takže těch tvých 40 minut bude asi fakt těma komínama :) Pokud je to 40 minut stylem rychle nahoru (20 vteřin "kolmice") a pak několik minut kroužení a pak zas, tak to pak jo. Ale já lítal těch 10-11 minut skoro furt na plný plyn.
V termice těchto časů dosáhnu snáz se slabším (ale dostatečným), zato lehčím pohonem. Termika slyší na nízké plošné, přes to nejede vlak... :)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od JirkaA »

To bude ono... Kolmice 20 vteřin nehrozí, to už by éro nebylo vidět :lol: .
Je to fakt, na motor lítám minimálně, pár vteřin do kopce a pak pár minut dolů. Těch 30A tam je, na čerstvý aku i víc.
OK2WY
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od RiMr »

Tak to pak jo :) hned se mi to zdálo nějak moc :)
No a tady je video ze záletu:

http://cz.youtube.com/watch?v=SW6cXUvmKco
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Marcos »

Ty budes dobry blazen :)
Z ceho je ten zacatek?
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“