Nákup u hobbycity
Presne tak uz jsou zpet!
ZPĚT v plném proudu 28/01/2009
Naše kancelář a sklad jsou nyní 'Back v plném proudu' po čínského Nového roku Holiday přestávce.
Náš sklad bude pracovní doba prodloužena na vyplnění objednávky a nechat si zboží dodávané vám co nejrychleji.
Pokud jste dochází ke zpoždění s vaší odeslané položky, prosím nebuďte týká, jsme pracovat co nejrychleji, aby se všech zbývajících objednávek plněné v příštích 7 dnech.
ZPĚT v plném proudu 28/01/2009
Naše kancelář a sklad jsou nyní 'Back v plném proudu' po čínského Nového roku Holiday přestávce.
Náš sklad bude pracovní doba prodloužena na vyplnění objednávky a nechat si zboží dodávané vám co nejrychleji.
Pokud jste dochází ke zpoždění s vaší odeslané položky, prosím nebuďte týká, jsme pracovat co nejrychleji, aby se všech zbývajících objednávek plněné v příštích 7 dnech.
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Paráda. Balíček mám doma, teda na poště. Poslali to jako doporučenej dopis a protože já studuju v brně a jsem tu přes týden tak je to trochu napytel.... Teď pošta strašně dobře plní svou práci, nechce to mým rodičům vydat. Úplně normálně na obdobný záležitosti serou, ale tenhle balíček nechtějí a nechtějí....
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
To jo, jsem z toho úplně psychicky špatnej, že jsem se neodhodlal dřív. Dneska jsem dal ty serva do letadla a super. Lepší než co jsem tam měl MC500BB. Serva beru už jen z hobbycity
Jsou nějaký zkušenosti s digitální šuplerou z hobbycity? Chci si koupit tu šupleru, bezkontaktní teploměr, zase nějaký serva, regly a ZIPPY lipolky.
Co nějaký příjmače na 35MHz?
Jsou nějaký zkušenosti s digitální šuplerou z hobbycity? Chci si koupit tu šupleru, bezkontaktní teploměr, zase nějaký serva, regly a ZIPPY lipolky.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Billy Bob Bean píše:...
Naprosto parádní jsou jejich přijímače Corona Dual 35MHz 6ch. Nepotřebuješ krystaly (naladí se na frekvenci vysílače), lze jim naprogramovat failsafe, jsou odolné na mezifrekvenční rušení a zatím jsem s nimi nezaznamenal při provozu nejmenší problém.
Bohužel je zřejmě chtějí nahrazovat 8 kanálovou verzí a na tu donedávna bylo dost negativních referencí, stejně jako na 4 kanálovou verzi (jednu mám taky a opravdu nic moc...).
Postupně teď budu přecházet na přijímače assan, tak nevím co s těmi coronami budu dělat
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by ses jich chtěl zbavit tak za nějakej solidní pemíz bych je bral. Já o přestupu na 2,4GHz zatím nějakou dobu přecházet nebudu.powder píše:Billy Bob Bean píše:...
Naprosto parádní jsou jejich přijímače Corona Dual 35MHz 6ch. Nepotřebuješ krystaly (naladí se na frekvenci vysílače), lze jim naprogramovat failsafe, jsou odolné na mezifrekvenční rušení a zatím jsem s nimi nezaznamenal při provozu nejmenší problém.
Bohužel je zřejmě chtějí nahrazovat 8 kanálovou verzí a na tu donedávna bylo dost negativních referencí, stejně jako na 4 kanálovou verzi (jednu mám taky a opravdu nic moc...).
Postupně teď budu přecházet na přijímače assan, tak nevím co s těmi coronami budu dělat
Musím počkat na mou první výplatu
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa teraz stala zaujímavá vec. Objednávka zaplatená 23.1 a do dnes bola v stave "Processing". OK, chápem, sviatky... No ale dnes mi vrátili prachy a objednávka je v stave "Not Available"
A v detaile objednávky je info: "Stopped German parcel and refund done by Nino , 3/2/09"
Tak som napísal na support, že čo to znamená. Ako sposob doručenia som dal tú najlacnejšiu možnosť - do 100gr. bez podpisu za 3 USD. Ale v tom by som problém nevidel, už mi takto pár balíčkov prišlo.
Tak som napísal na support, že čo to znamená. Ako sposob doručenia som dal tú najlacnejšiu možnosť - do 100gr. bez podpisu za 3 USD. Ale v tom by som problém nevidel, už mi takto pár balíčkov prišlo.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71 píše:Mne sa teraz stala zaujímavá vec. Objednávka zaplatená 23.1 a do dnes bola v stave "Processing". OK, chápem, sviatky... No ale dnes mi vrátili prachy a objednávka je v stave "Not Available"A v detaile objednávky je info: "Stopped German parcel and refund done by Nino , 3/2/09"
taky me ted pekne tocej, mam objednanej modul spektrum s AR 7000, je to sice Backorder, ale maj psano ze delivery every 2-3 weeks, ja to zaplatil 30.12. a nic a na mail mi jeste neodpovedeli (5 dni).
edit: tak prej ze "in a few days", no uvidime jestli Sumaira M nekecal... jinak objednavka co jsem udelal 29.1. uz je "send".
Naposledy upravil(a) wroum dne úte 03.02.2009 11:48, celkem upraveno 1 x.
Ja som robil objednávky 2
prvá Ok Processing
druhá Not Available
prvú odoslali , na druhú som sa pytal cez support , či je to OK že tam ma byť Proccesing ..odpisala nejaká baba že sa preveruje objednávka
po 3 dňoch som pisal znova , poprial som im happy new year - hobbycity
teamu , poslal som z paypalu ofotený vypis uhrady - odpovedal ricky že to je Ok ... po maile čo prišiel pozerám a stav prehodený na processing
Myslím že ked nerobili , tak sa im asi zahltil system a teraz sa snažia poskladať mozaiku
prvá Ok Processing
druhá Not Available
prvú odoslali , na druhú som sa pytal cez support , či je to OK že tam ma byť Proccesing ..odpisala nejaká baba že sa preveruje objednávka
po 3 dňoch som pisal znova , poprial som im happy new year - hobbycity
teamu , poslal som z paypalu ofotený vypis uhrady - odpovedal ricky že to je Ok ... po maile čo prišiel pozerám a stav prehodený na processing
Myslím že ked nerobili , tak sa im asi zahltil system a teraz sa snažia poskladať mozaiku
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309