Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Rajny »

ale jo funguje, me 24.1. z ehirobo odeslano, 25.1. odletelo a dneska prislo :-)
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Pucmeloud »

Tak zdá se, že na HC už dooslavovali a začali pracovat! :lol: Moje objednávka z 21.ledna dnes konečně dostala status "odesláno". Tak ještě uvidím, jestli už pracuje i jejich pošta... :lol:
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od sejvi »

Presne tak uz jsou zpet!

Obrázek

ZPĚT v plném proudu 28/01/2009
Naše kancelář a sklad jsou nyní 'Back v plném proudu' po čínského Nového roku Holiday přestávce.
Náš sklad bude pracovní doba prodloužena na vyplnění objednávky a nechat si zboží dodávané vám co nejrychleji.
Pokud jste dochází ke zpoždění s vaší odeslané položky, prosím nebuďte týká, jsme pracovat co nejrychleji, aby se všech zbývajících objednávek plněné v příštích 7 dnech.
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Azy
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Azy »

tak objednávka 11/1/2009 svítí u ní shipped a doma pořád nic píšete tady o osmi dnech tak začínám mít strach že to nepřijde jinak objednáno z HC
MK Katoda Sokolov :-)
Jano
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Jano »

Azy píše:tak objednávka 11/1/2009 svítí u ní shipped a doma pořád nic píšete tady o osmi dnech tak začínám mít strach že to nepřijde jinak objednáno z HC

no pošta sa tam tiež nepretŕha cez sviatky
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
Azy
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Azy »

Jano píše:
Azy píše:tak objednávka 11/1/2009 svítí u ní shipped a doma pořád nic píšete tady o osmi dnech tak začínám mít strach že to nepřijde jinak objednáno z HC

no pošta sa tam tiež nepretŕha cez sviatky

tak to si mě trochu uklidnil ale jen trochu
MK Katoda Sokolov :-)
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Paráda. Balíček mám doma, teda na poště. Poslali to jako doporučenej dopis a protože já studuju v brně a jsem tu přes týden tak je to trochu napytel.... Teď pošta strašně dobře plní svou práci, nechce to mým rodičům vydat. Úplně normálně na obdobný záležitosti serou, ale tenhle balíček nechtějí a nechtějí....
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Super, balíček jsem si už přebaral a jsou v něm samý hezký věci. Nějvíc mě dostala citlivost toho miniaturního gyra, fakt mazec hračka. Chtěl jsem hextroniky HXT900 a na první pohled se mi nezdaj špatný.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Sarah
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Sarah »

Billy Bob Bean píše:Super, balíček jsem si už přebaral a jsou v něm samý hezký věci. Nějvíc mě dostala citlivost toho miniaturního gyra, fakt mazec hračka. Chtěl jsem hextroniky HXT900 a na první pohled se mi nezdaj špatný.

Uplne novej svet co? :lol:
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Billy Bob Bean »

To jo, jsem z toho úplně psychicky špatnej, že jsem se neodhodlal dřív. Dneska jsem dal ty serva do letadla a super. Lepší než co jsem tam měl MC500BB. Serva beru už jen z hobbycity :)

Jsou nějaký zkušenosti s digitální šuplerou z hobbycity? Chci si koupit tu šupleru, bezkontaktní teploměr, zase nějaký serva, regly a ZIPPY lipolky.
Co nějaký příjmače na 35MHz?
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
powder
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od powder »

Billy Bob Bean píše:...

Naprosto parádní jsou jejich přijímače Corona Dual 35MHz 6ch. Nepotřebuješ krystaly (naladí se na frekvenci vysílače), lze jim naprogramovat failsafe, jsou odolné na mezifrekvenční rušení a zatím jsem s nimi nezaznamenal při provozu nejmenší problém.
Bohužel je zřejmě chtějí nahrazovat 8 kanálovou verzí a na tu donedávna bylo dost negativních referencí, stejně jako na 4 kanálovou verzi (jednu mám taky a opravdu nic moc...).
Postupně teď budu přecházet na přijímače assan, tak nevím co s těmi coronami budu dělat :roll:
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Billy Bob Bean »

powder píše:
Billy Bob Bean píše:...

Naprosto parádní jsou jejich přijímače Corona Dual 35MHz 6ch. Nepotřebuješ krystaly (naladí se na frekvenci vysílače), lze jim naprogramovat failsafe, jsou odolné na mezifrekvenční rušení a zatím jsem s nimi nezaznamenal při provozu nejmenší problém.
Bohužel je zřejmě chtějí nahrazovat 8 kanálovou verzí a na tu donedávna bylo dost negativních referencí, stejně jako na 4 kanálovou verzi (jednu mám taky a opravdu nic moc...).
Postupně teď budu přecházet na přijímače assan, tak nevím co s těmi coronami budu dělat :roll:
Pokud by ses jich chtěl zbavit tak za nějakej solidní pemíz bych je bral. Já o přestupu na 2,4GHz zatím nějakou dobu přecházet nebudu.
Musím počkat na mou první výplatu :) Pak se bude nakupovat. Jestli za měsíc budou 2 Corony skladem.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Marek71 »

Mne sa teraz stala zaujímavá vec. Objednávka zaplatená 23.1 a do dnes bola v stave "Processing". OK, chápem, sviatky... No ale dnes mi vrátili prachy a objednávka je v stave "Not Available" :?: A v detaile objednávky je info: "Stopped German parcel and refund done by Nino , 3/2/09"

Tak som napísal na support, že čo to znamená. Ako sposob doručenia som dal tú najlacnejšiu možnosť - do 100gr. bez podpisu za 3 USD. Ale v tom by som problém nevidel, už mi takto pár balíčkov prišlo.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
wroum
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od wroum »

Marek71 píše:Mne sa teraz stala zaujímavá vec. Objednávka zaplatená 23.1 a do dnes bola v stave "Processing". OK, chápem, sviatky... No ale dnes mi vrátili prachy a objednávka je v stave "Not Available" :?: A v detaile objednávky je info: "Stopped German parcel and refund done by Nino , 3/2/09"

Tak som napísal na support, že čo to znamená. Ako sposob doručenia som dal tú najlacnejšiu možnosť - do 100gr. bez podpisu za 3 USD. Ale v tom by som problém nevidel, už mi takto pár balíčkov prišlo.

taky me ted pekne tocej, mam objednanej modul spektrum s AR 7000, je to sice Backorder, ale maj psano ze delivery every 2-3 weeks, ja to zaplatil 30.12. a nic a na mail mi jeste neodpovedeli (5 dni). :roll:

edit: tak prej ze "in a few days", no uvidime jestli Sumaira M nekecal... jinak objednavka co jsem udelal 29.1. uz je "send".
Naposledy upravil(a) wroum dne úte 03.02.2009 11:48, celkem upraveno 1 x.
Jano
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Jano »

Ja som robil objednávky 2
prvá Ok Processing
druhá Not Available

prvú odoslali , na druhú som sa pytal cez support , či je to OK že tam ma byť Proccesing ..odpisala nejaká baba že sa preveruje objednávka :?:
po 3 dňoch som pisal znova , poprial som im happy new year - hobbycity
teamu , poslal som z paypalu ofotený vypis uhrady - odpovedal ricky že to je Ok ... po maile čo prišiel pozerám a stav prehodený na processing :wink:
Myslím že ked nerobili , tak sa im asi zahltil system a teraz sa snažia poskladať mozaiku
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“