www.helimania.cz - nikdy více !!!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Rajny »

samozrejme je to o zkusenostech, ale kdyz ti reknou, ze ti rano zavolaj v kolik dorazej a zalovaj az 2 minuty predtim nez k tobe dorazej, tak to mi neprijde zrovna moc idealni, nerikam kdyby se mi to stalo jednou nebo dvakrat, ale bylo to skoro pokazdy, kvuli tomu prece nebudu celej den trepet doma a cekat kdyz prijedou

samozrejme kdyz si objednam vec za par tisic, tak si to necha, poslat treba PPL, ale jen kvuli tomu, ze je mensi pravdepodobnost nejakyho mechanickyho poskozeni a kratsi doby nez to dorazi, ale ne kdyz chci vec za 89 Kc

dalsi vec, proc bych mel platit navic 36 Kc za objednavku pod 500 Kc? to uz vubec nechapu
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Mad_Box »

A jen tak mimochodem teď jsem zrovna něco u České pošty posílal a poštovné + dobírečné stálo 105Kč a to nebyl ani obchodní balík.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rajny »

jenze tech 36 Kc neni dobirka, ale priplatek za to, ze ta objednavka je pod 500 Kc, o dobirce nepadlo ani slovo, normalni balik u CP te vyjde maximalne na 50 Kc i s pojistenim
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Mad_Box »

Z PPL mi vždy zavolají těsně před tím než vyrazí na mojí adresu. Pokud jsem zrovna někde jinde tak se s ním prostě dohodnu ať mi to přiveze tam a tam, naprosto žádný problém.

A jak říkám vše je o dohodě. To že eshop nenabízí poslaní klasicky poštou neznamená že ti to třeba obchodník nepošle po předchozí domluvě.
Raptor E700 (MSH Brain)
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Mad_Box »

Ok ale pořád to není problém obchodníka nýbrž PPL a to je to oč tu běží. To není problém helimánie.
Škoda že jsem stvrzenku vyhodil ale od nového roku došlo ke zdražování a balíček s 425mm listy stál i s dobírkou těch 105 za obyčejný balík.
Raptor E700 (MSH Brain)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rajny »

s tim PPLkem to byla vlastni zkusenost, nerikam, ze to normalne tak nefunguje, holt jsem mel asi smulu

ja ti verim kolik stoji balik s dobirkou :-), sam sem obcas neco posilal a ta cena sedi, jenze mi to chcema zaplatit predem na ucet :-)
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Mad_Box »

Proto říkám je velký problém zvednout telefon či napsat mail? A dohodnout se přímo?
Raptor E700 (MSH Brain)
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pucmeloud »

MADBOX: Přečetl sis to pořádně? Já jsem chtěl platit PŘEDEM, tak nevím, proč mi účtovali doběrečné ?!?!?!?!? A poštovné a balné 89 korun???? Jednak jsem netrval na PPL a jaképak zisky obchodníka? Jeho rabat je snad v ceně výrobku, ne? Když si to příjdeš koupit osobně do krámu, tak ti snad neúčtuje poštovné,balné a doběrečné,ne????
Včera jsem posílal shodou okolností rozměrově stejnou kravinu v bublinkové obálce jako balík a stálo to 34 korun. No plus obálka 6 kaček. Tak nemel blbosti.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Rajny »

neni to problem, ale misto toho abych neco domlouval a utracel za telefon, tak se po tom podivam jinde :-) tohle samozrejme berte s rezervou :-) samorzejme to neni problem, ale clovek je linej a chtel by mit hned vsechno bez dalsiho vyrizovani a co nejlevnejs :-)

jen jde proste o princip, ze si clovek nemuze vybrat a je vsechno dany prodejcem
zdzd

Re: www.helimania.cz - nikdy více !!!

#25 Příspěvek od zdzd »

Pucmeloud píše:
servisní kabel EQUALYZER - JST 1 95,00 Kč
expresní přeprava PPL 89,00 Kč
PPL - doběrečné 36,00 Kč

celkem k úhradě 220,00 Kč

Tak jsem jim napsal, ať si takové služby strčí do pr...e! :evil:

Jsi tak natvrdlý, nebo to na nás jen hraješ? Hned na úvodní stráce shopu helimanieje napsáno:

Ceny
Všechny ceny jsou včetně DPH 19%. Cena dopravného a balného činí 89,- Kč. V případě objednávky pod 500,- Kč jsme nuceni účtovat doběrečné ve výši 36,- Kč.

Za to že nečteš oni opravdu nemůžou.

BTW: Jejich zasílání je skvělé! Levnější než pošta a pokud objednáš do 17:00, tak na druhý den ráno volá PPL, že vezou. Upřesní si kam (běžně objednávám domů a přivezou mi to do práce) a za pár hodin máš balík. Žádný jiný prodejce tomu systému nemůže konkurovat.

Takovou službu je třeba chválit, a ne strkat někam. Tam by měli jít ti, co neumí číst a ještě problém svedou na jiné. :twisted:
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Mad_Box »

Pucmeloud píše:MADBOX: Přečetl sis to pořádně? Já jsem chtěl platit PŘEDEM, tak nevím, proč mi účtovali doběrečné ?!?!?!?!? A poštovné a balné 89 korun???? Jednak jsem netrval na PPL a jaképak zisky obchodníka? Jeho rabat je snad v ceně výrobku, ne? Když si to příjdeš koupit osobně do krámu, tak ti snad neúčtuje poštovné,balné a doběrečné,ne????
Včera jsem posílal shodou okolností rozměrově stejnou kravinu v bublinkové obálce jako balík a stálo to 34 korun. No plus obálka 6 kaček. Tak nemel blbosti.

Podívej se do ceníku PPL ok uznávám že jsi platil předem tak neplatíš dobírku tak fakturu reklamuj s tím že je tam navíc nějakých 36kč prostě levněji přes PPL poslat nejde tak jim zavolej že chceš poslat klasicky obálkou je to problém?

A poštovné u cpost a ppl nesrovnávej.
Ale co melu blbosti a tak už džím hubu.
Raptor E700 (MSH Brain)
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od RadimHnilica »

Rajny píše:samozrejme je to o zkusenostech, ale kdyz ti reknou, ze ti rano zavolaj v kolik dorazej a zalovaj az 2 minuty predtim nez k tobe dorazej, tak to mi neprijde zrovna moc idealni, nerikam kdyby se mi to stalo jednou nebo dvakrat, ale bylo to skoro pokazdy, kvuli tomu prece nebudu celej den trepet doma a cekat kdyz prijedou

samozrejme kdyz si objednam vec za par tisic, tak si to necha, poslat treba PPL, ale jen kvuli tomu, ze je mensi pravdepodobnost nejakyho mechanickyho poskozeni a kratsi doby nez to dorazi, ale ne kdyz chci vec za 89 Kc

dalsi vec, proc bych mel platit navic 36 Kc za objednavku pod 500 Kc? to uz vubec nechapu

proč čekat doma??? vždy mi to dovezli přímo tam kde jsem zrovna byl! třeba včera do Hospody :lol:
Radim
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Pucmeloud »

Ano, super služba, teď mi přišla odpověď.

Dobrý den,

posíláme pouze PPL, se kterou máme smlouvu. Nezáleží na tom, zda je to platba předem, nebo na dobírku. Odeslání balíku při objednávce pod 500kč stojí 125Kč. Vše je uvedeno v obchodních podmínkách.

Objednávka stornována.

S pozdravem

RC Market & Helimania

Zbyněk Buchta

info@helimania.cz

www.helimania.cz

opravdu někteří obchodníci nejsou nenažraní....takoví ať zkrachují, to jim přeju.
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Pucmeloud »

K té PPL: na podzim dcera posílala PPL-kou do záruční opravy domácí kino. Po opravě to zase PPL-kou poslali zpět...v balíku přišel slisovaný šrot a totálně zničené 3 reprobedýnky !!!! Naštěstí prodejce byl velice solidní, omluvil se za PPL-ku (ta dceři ani neodpověděla na dopis) a poslal celé nové kino !!! Samozřejmě jinou službou...
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RadimHnilica »

Pucmeloud píše:Ano, super služba, teď mi přišla odpověď.

Dobrý den,

posíláme pouze PPL, se kterou máme smlouvu. Nezáleží na tom, zda je to platba předem, nebo na dobírku. Odeslání balíku při objednávce pod 500kč stojí 125Kč. Vše je uvedeno v obchodních podmínkách.

Objednávka stornována.

S pozdravem

RC Market & Helimania

Zbyněk Buchta

info@helimania.cz

www.helimania.cz

opravdu někteří obchodníci nejsou nenažraní....takoví ať zkrachují, to jim přeju.

tak a teď nechápu proč se teda rozčiluješ? nic si nezaplatil a pokud ti nevyhovují obchodní podmínky tak prostě objednej jinde a vyřešeno:0)
Radim
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“