to jiroos:::::::::::Hele kolik ti bere ten motor na 3s 1000 mAh a s jakou vrtulí?????Děkan za odpověď...Jo a ještě, jak dlouho lítáš na ty baterky s tou vrtulí co máš????
Super Zoom
potrebuji pomoc
Zdarec lidicky.Jsem tu novy a s letanim taky teprva zacinam a jakozto novacek jsem uz stihl udelat botu jako prase.Koupil jsem na inser.Soper Zooma a v navalu informaci jsem jaksi opomel zjistit od prodavajiciho polohu teziste
Sice jsem mu hned volal,lec on jen mlzil a dusoval se,ze to zjisti.Da se ale dnes nekomu verit??????Proto to zkousim i touto cestou a prosim vas o radu.Diky predem.Vilda
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že máš z létání s SZ radost. Bohužel jsem to přečetl až dnes...
Pokud prudce potlačíš a letadlo jde do výkrutu, býva na vině většinou rozdílná váha pravé a levé strany letadla. V normálním letu to vytrimuješ křidélky, ale na zádech se to projeví.
Doporučuji vyvážit. Třeba aku na boku trupu už jsou znát.
Pokud prudce potlačíš a letadlo jde do výkrutu, býva na vině většinou rozdílná váha pravé a levé strany letadla. V normálním letu to vytrimuješ křidélky, ale na zádech se to projeví.
Doporučuji vyvážit. Třeba aku na boku trupu už jsou znát.
Ahoj Tomasi, diky za odpoved i kdyz prisla s vice nez rocnim zpozdenim. S-Zoom ma za sebou uz stovky startu a i mnozstvi karambolu, ale stale dobre lita. Ovsem pri potlaceni stale dela vykrut. Takze si beru Tvoji radu k srdci a zamerim se na napravu.
Na Model Hobby jsem cekal az se vzneses se svym obrem, ale bohuzel jsem se nedockal. Lital jsi s nim vubec v te hale?
Na Model Hobby jsem cekal az se vzneses se svym obrem, ale bohuzel jsem se nedockal. Lital jsi s nim vubec v te hale?
Létej i dnes!