Lepeni suchého zipu
Souhlas.sodik píše:ja pouzivam suchac od 3M samolepici a nemam problem s tim ze nedrzi. Lepim ho navse a drzi jako prase![]()
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
helifish píše:...Nemusis jej davat ani na celou delku baterky staci pulka. ...sodik píše:ja pouzivam suchac od 3M samolepici a nemam problem s tim ze nedrzi. Lepim ho navse a drzi jako prase![]()
Nechápu chlapi, jak to děláte, že si můžete dovolit dát sucháč přes půlku baterky. Já dávám tak 1x1cm a stejně mám problém baterku z trupu vytrhnout...
Používám kombinaci - čtvereček sucháče (zabrání posuvu aku) a tenká páska suchého zipu jako pojistka...
powder píše:Nechápu chlapi, jak to děláte, že si můžete dovolit dát sucháč přes půlku baterky. Já dávám tak 1x1cm a stejně mám problém baterku z trupu vytrhnout...
Záleží na tom, koľko géčiek tomu éru vytneš, pochodujúca baterka po trupe nie je bohvie čo. 35dkg baterka pri 15g ... na 1x1cm neudrží.
Čo sa týka vyberania baterky resp. oddelovania polovíc suchého zipsu(sucháč po celej ploche baterky alebo aj na dvoch plochách a ešte aj šprajcnutá z druhej strany alebo prepáskovaná), tak používam staré celuloidové šablóny pre technické výkresy. Trochu sa lámu, ale ešte ich zopár mám.
P.S. poriadne uchytenie lipolky má ešte jeden význam - pri napálení do zeme sa neprerazí o predmety okolo a lietadlo nezahorí.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
m2 píše:Záleží na tom, koľko géčiek tomu éru vytneš, pochodujúca baterka po trupe nie je bohvie čo. 35dkg baterka pri 15g ... na 1x1cm neudrží.
S tímto musím ne zcela souhlasit. 15G by můj RC pilot nepřežil
Ale hlavně při 15 nebo kolik G ani 1x1cm čtvereček komůrkového (3M) sucháče v "horizontálním" směru neurveš. A proti vertikálnímu posuvu stahuji páskou suchého zipu...
malcomx píše:sodik píše:ja pouzivam suchac od 3M samolepici a nemam problem s tim ze nedrzi. Lepim ho navse a drzi jako prase![]()
a kde se da koupit ?
v Praze treba zde:
arango.cz
jinak 3M dela jak "tycinky"-Duallock, tak klasickej suchej zip v nekolika variantach podle pridrzny sily... staci si vybrat. Prodej v metrazi.
maj tam temer kompletni sortiment 3M (vcetne lepidla 3M 77 za lepsi cenu nez jinde) a taky lamaci noze a skalpely Martor, coz je jeste o neco vyssi kvalita nez OLFA.
kdyz mi suchac nedrzi, tak ho po obvodu objedu vterinakem, ale neni to moc casto - 3M drzi fakt dobre.