AR1 píše:Co je to to HV?
High Voltage (vysoke napatie) - oznacenie reglov schopnych zvladnut vyssi pocet clankov v serii.
Marek71 píše:HERRI:
Ak si chceš vyskúšať reklamáciu na ten regulátor, tak to možeme otestovať... vyplním za teba reklamačný formulár a pošlem ti adresu aj s kódom, kam to pošleš. Ak použiješ obyč. najlacnejšiu poštu, tak to bude cca. 25 KČ. No a uvidíme, ako to dopadne. Len ten reg. nesmie byť poškodený nejak mechanicky, proste musí byť jasné, že zhorel sám.
Pokiaľ to uznajú, možem im napísať, aby to poslali rovno tebe domov. Len mi musíš ešte povedať, kedy približne sme to objednávali, aby som to nehĺadal pol dňa
Marek71 píše:No neviem... ale ak by som tú kartu kúpil v ČR a nie v Číne, tak s največšou pravdepodobnosťou by to bola tá istá kartaTak neviem, v čom by som si pomohol...
Abu píše:Marek71 píše:No neviem... ale ak by som tú kartu kúpil v ČR a nie v Číne, tak s največšou pravdepodobnosťou by to bola tá istá kartaTak neviem, v čom by som si pomohol...
Aby si byl "in", tak v soucasne dobe musis litat Castle Creations, protoze momentalne "nic lepsiho neni"
Abu píše:To ze "nejsem native" je narazka na regl? nebo neco jineho??
Abu píše:No, co mam napsat... dela to wrrrrrr (stejne jako Feigao, jen min nahlas, prevodovka bude zrejme fakt o neco kvalitnejsi), nahoru to leti zhruba stejne jako s Feigaem (jeste jsem nemeril Altikem), ale staci tomu o neco mene amperku (asi o 15%). Vubec se to nehreje, takze urcite pujde motoru nalozit o 30-40% vic, minimalne. Je to cele o par cm mensi (kratsi) a par gramu (asi 50) lehci. Diky tomu se mi tam asi vejde jedna A123 navic.
Pocit ze to je 100x lepsi motor se nejak nedostavil, ale je pravda ze (ten muj) je pekne provedenej, beha kultivovane a ma jeste znacnou rezervu (zatimco vetsi Feigao behalo na max hodnotach doporucenych vyrobcem).
To ze "nejsem native" je narazka na regl? nebo neco jineho??