Phyton 100 loziska
Phyton 100 loziska
Zdravim mam problemek mam motor Phyton 100 ale v rukou byvaleho majitele dostal nekolik ran. Motor byl cca 1 mesic stary kdyz jsem ho kupoval tak jsem vymenil loziska a motor behal krasne ale jen asi tak na cca 6 letu. Vcera jsem byl letat a zase se opet zacal ozyvat zvuk spatneho loziska a take ze jo zadni je spatny. Pokazde to odnese zadni. Nemate prosim nekdo zkusenosti s vymenou lozisek u Phytona 100 nevim proc se mi tak rychle opotrebovalo.
Pročti si diskuzi na Čemech stránkách, tam na to upozorňují. Objednej si tam ty ložiska. Za dva dny je máš doma a raději objednej víc. Já objednal rovnou s motorem hned jedno náhradní. A ten šroubek stačí mít utáhlý jen trochu.
Ještě je možné že to ložisko bude OK jen to bylo moc utáhlé. Zkus motor když máš ten šroubek volnější.
Ještě je možné že to ložisko bude OK jen to bylo moc utáhlé. Zkus motor když máš ten šroubek volnější.
orry píše:No tak jsem lozisko sehnal vypada naprosto stejne jen rozdil v tom ze hridelka di nej nejde tak hrozne fest a pry jsou dovazeny z Japonska a stalo me 135 kčale chtel jsem si zaletat tak jsem ty penize za to dal.
Tak to bys měl tři a řekl bych že v úplně stejné kvalitě
Jarda
PS napiš maila a domluvíme se
Ty jo-135kačekorry píše:No tak jsem lozisko sehnal vypada naprosto stejne jen rozdil v tom ze hridelka di nej nejde tak hrozne fest a pry jsou dovazeny z Japonska a stalo me 135 kčale chtel jsem si zaletat tak jsem ty penize za to dal.
Také mám motor značky Python 100 s regulátorem . Ined co jsem ho ozkoušel jse ho chtěl dát sešrotovat.Motor my bral na určitou vrtuli o 8 Ampér víc než bylo psáno.
Dal jsem tudíž zde mj regulátor abych neuvařil originál.U motoru je 12 Ampérový regulátor.Jenže je to jen 10 Ampérový regulátor přeďelán na 12 Ampérový.Jenže nikde se to nikde nedozví . 
Jen dodávám že ten Python 100 s GWS 9/4,7 je provozován na tříčlánek Li-pol, už delší dobu takže poddimenzovaný tam zřejmě není nic.
Jinak by mě zajímalo kde jsi přišel na to že je to 10A regl předělanej na 12A?
On je to totiž 12A regulátor jedné známé české firmy
s nálepkou Čemech. A ta firma ani 10A regl nedělá, tak z čeho by to předělávali?
Jinak by mě zajímalo kde jsi přišel na to že je to 10A regl předělanej na 12A?
On je to totiž 12A regulátor jedné známé české firmy
Adam píše:Také mám motor značky Python 100 s regulátorem . Ined co jsem ho ozkoušel jse ho chtěl dát sešrotovat.Motor my bral na určitou vrtuli o 8 Ampér víc než bylo psáno.Dal jsem tudíž zde mj regulátor abych neuvařil originál.U motoru je 12 Ampérový regulátor.Jenže je to jen 10 Ampérový regulátor přeďelán na 12 Ampérový.Jenže nikde se to nikde nedozví .
To by me zajimalo jak jsi to meril, ze jsi dosel k tem svym zaverum. A pro priste si dej pozor na pismenka, nejak se Ti pletou a ztraci