Program. karta Turnigy - problém

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Marek71 »

HERRI:
Ak si chceš vyskúšať reklamáciu na ten regulátor, tak to možeme otestovať... vyplním za teba reklamačný formulár a pošlem ti adresu aj s kódom, kam to pošleš. Ak použiješ obyč. najlacnejšiu poštu, tak to bude cca. 25 KČ. No a uvidíme, ako to dopadne. Len ten reg. nesmie byť poškodený nejak mechanicky, proste musí byť jasné, že zhorel sám.

Pokiaľ to uznajú, možem im napísať, aby to poslali rovno tebe domov. Len mi musíš ešte povedať, kedy približne sme to objednávali, aby som to nehĺadal pol dňa :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
jirka899

#47 Příspěvek od jirka899 »

Ahoj, jak se na kartě nastaví manuálně počet článků baterie díky
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Doktor »

Na to potřebuješ návod. Každý počet nastavených článků má svůj "kód" v rozsvícených ledkách.
jirka899

#49 Příspěvek od jirka899 »

Anglický návod mám, ale jedná se mi o to že indikační ledky mají společnou funkci pro nastavení melodie a počtu článků. Nedaří se mi to přepnout do režimu pro nastavení článků a nejsem si jistý jestli jsem dobře pochopil anglický slovosled.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Doktor »

Table 1: Music list je shodný s Table 2: Li-Poly cells number list! Nikde se nic nepřepíná.
Ten Music list je určen pro asi jednodušší kontrolu nastavení počtu článků. Prostě třeba pro 3čl. ti regl zahraje "To Alice". Mezi náma je to vyhrávání peklo. Já si vždycky připadam jak na pouti. Naštěstí nepoužívam Li-Pol, tak mi zahraje málokdy. :D
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Marek71 »

Návod hovorí jasne...
Tie 4 LED-ky majú rozdielny význam pre regulátor s alebo bez koncovky "HV" v názve regulátoru.
- pre regulátory bez koncovky "HV" (napr. Pentium-60A), LED-ky znamenajú 16 melódií. (tab. 1)
- pre regulátory s koncovkou "HV" (napr. Pentium-90A-HV) tieto LED-ky znamenajú počet článkov LiPo baterky. (tab. 2)
jirka899

#52 Příspěvek od jirka899 »

Díky
graup15

#53 Příspěvek od graup15 »

Marek71 píše:HERRI:
Ak si chceš vyskúšať reklamáciu na ten regulátor, tak to možeme otestovať... vyplním za teba reklamačný formulár a pošlem ti adresu aj s kódom, kam to pošleš. Ak použiješ obyč. najlacnejšiu poštu, tak to bude cca. 25 KČ. No a uvidíme, ako to dopadne. Len ten reg. nesmie byť poškodený nejak mechanicky, proste musí byť jasné, že zhorel sám.

Pokiaľ to uznajú, možem im napísať, aby to poslali rovno tebe domov. Len mi musíš ešte povedať, kedy približne sme to objednávali, aby som to nehĺadal pol dňa :-)

Teda vy jste šetřílkové......příště si ty karty kup rovnou min 4 kusy a tutově ti nějaký čas vydrží než je zděláš. :D :D :D
To se mi poslední dobou líbí jak lidi houfně nakupují v čajně a čekají High end v naivní představě,že to bude super.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Doktor »

Marek71 píše:Návod hovorí jasne...
Tie 4 LED-ky majú rozdielny význam pre regulátor s alebo bez koncovky "HV" v názve regulátoru.
- pre regulátory bez koncovky "HV" (napr. Pentium-60A), LED-ky znamenajú 16 melódií. (tab. 1)
- pre regulátory s koncovkou "HV" (napr. Pentium-90A-HV) tieto LED-ky znamenajú počet článkov LiPo baterky. (tab. 2)

Mam tomu rozumět tak, že u reglu TG Plush 40A nelze nastavit počet článků? 8O
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Marek71 »

Doktor:
Z návodu som to tak pochopil.
m2
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od m2 »

Doktor píše:Mam tomu rozumět tak, že u reglu TG Plush 40A nelze nastavit počet článků? 8O

na HV (12Li) už nejde dosť dobre použiť autodetekciu, a tak ázijci museli chtiac-nechtiac obetovať karaoke...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Marek71 »

No neviem... ale ak by som tú kartu kúpil v ČR a nie v Číne, tak s največšou pravdepodobnosťou by to bola tá istá karta :-) Tak neviem, v čom by som si pomohol...

graup15 píše:
Marek71 píše:HERRI:

Teda vy jste šetřílkové......příště si ty karty kup rovnou min 4 kusy a tutově ti nějaký čas vydrží než je zděláš. :D :D :D
To se mi poslední dobou líbí jak lidi houfně nakupují v čajně a čekají High end v naivní představě,že to bude super.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Doktor »

Né že by mi to nějak scházelo, ale žil sem v naivní představě že to regl umí. :oops: Se musim přiznat, že sem to v návodu objevil až dnes, co na to upozornil "Marek 71". :oops:

P.S.: A pak že se tady člověk nic nedoví! Pánové děkuji. :wink:
m2
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od m2 »

Čierne na bielom (čítať návod pred zakúpením je dobrá vec):

www.hobbywing.com/upload/manual/MANUAL_ ... 28e%29.pdf
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
AR1
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od AR1 »

Doktor píše:
Marek71 píše:Návod hovorí jasne...

Mam tomu rozumět tak, že u reglu TG Plush 40A nelze nastavit počet článků? 8O

Co je to to HV?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“