Treti den byl ponekud zdlouhavy. musel jsem dvakrat rozlepovat... Prilis sem si zvyknul u stavebnice bronca, ze neni potreba prilis moc premyslet, ze dily proste padnou tam co maji a hlavne vime, ktery dil drzime v ruce. A tim padem i kam ma prijit.
A tak se stalo, ze jsem odtokovku vlepil mezi zebra a jeste sem si rikal, ze tady clovek opravdu musi leccos dodelat, ze dokonce ani zarezy na zebrech nejsou presne... Tak jsem to tam pracne upravil, prilepil a zjistil, ze to tam nepatri. Tak jo, tak jsem to odlepil, prilepil vystuzeni zeber, ktere tam urcite byt melo.. jenze... nojo, taky jsem ho jeste odlepoval. Jeste ze mame ten odlepovac na vterinak
Takze velice jednoducha stavba, mi trvala neskutecne ctyri hodiny. Tusil jsem, ze druha polovina kridla bude jednodussi.. teda hlavne rychlejsi.
Kridlo jeste neni hotove. Musim zabrousit par dilku, nejake jeste dovyriznout a prilepit.... No, jeste na nem bude nejaka prace. A tak jsem si rekl, ze se pustim zatim do druhe poloviny a dopripravim ji do stavu, v jakem je ta prvni a pak budu dodelavat obe dohromady...
Den IV
http://rapidshare.com/files/164563805/dya04.avi
Druha polovina sla jednoduseji. Aspon jsem si nepletl dilky. Problem ale mi nastal, kdyz jsem lepil balzove platy nad nabezku prez zebra. Ale jo, chybama se clovek uci a toto si taky budu pamatovat. Potrel jsem totiz nabezku a zebra vterinakem a pak balzu pritiskl a cekal. Nojo, jenze jak je kridlo dlouhe, tak jsem ne vsude uplne stejne pritiskl a vterinak se otiskl z zeber na balzu, tam vytvrdl a kdyz sem pak balzu dohlazoval, tak kvuli zatvrdlemu vterinaku ztratila svoji pruznost a popraskala.. takze budu muset tmelit a brousit o trochu vic.. Ale pro priste vim co delat nemam.
Kdybych stavil jeste treti polovinu kridla, tak uz to pujde samo. vzdyt uz tohle jsem stavil jen hodinu. Cili ctvrtinu casu co tu prvni cast...
Ted to ovsem bude chtit dodelat, coz taky nebude sranda. asi to vidim zase nejdriv pekne na jednu polovinu, vychytat chybi a pak druhou.
2 Peter
Prosim te, spojeni kridel. laminoval jsi, jak pisou? pripadne, jak jsi kridla dal dohromady?
dik