Jaký koupit vrtulník???

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tredapepek

Jaký koupit vrtulník???

#1 Příspěvek od tredapepek »

Prosím o radu
jaký vrtulník do začátků?? Walkera MH 60?? T-REX 450???
Naposledy upravil(a) tredapepek dne ned 02.11.2008 20:02, celkem upraveno 1 x.
Prodám vysílač FUTABA F9 CP SUPER TEL.774 623 649
mikyno12

#2 Příspěvek od mikyno12 »

ake zaciatky?...ake financie?

ak si nikdy nemal vrtulnik je skoda asi tam dat T-rexa a cokolvek drahe

a naco zakladas nove vlakno....riesi sa to tu vsade
tredapepek

#3 Příspěvek od tredapepek »

mikyno12 píše:ake zaciatky?...ake financie?

letal jsem s dvouvrtulovím 3 kanál a je to moc lehke.A chci do toho dát tak 10 000 kč takže Walkera MH 60???
JM

#4 Příspěvek od JM »

tredapepek píše:

letal jsem s dvouvrtulovím 3 kanál a je to moc lehke.A chci do toho dát tak 10 000 kč takže Walkera MH 60???

Tak znova: než se začneš ptát, projdi si celé fórum, už se to tu řešilo hooooodněkrát...
tachos

#5 Příspěvek od tachos »

Kup trexe,měl jsem dvě malé potvory a neuvisel jsem ani 1 minutu.Teď mám trexe a jde to úplně samo,ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit.Pouze můj názor z vlastní zkušenosti. 8)
tredapepek

#6 Příspěvek od tredapepek »

JM píše:
tredapepek píše:

Tak znova: než se začneš ptát, projdi si celé fórum, už se to tu řešilo hooooodněkrát...

Tak nevím tak koupím Wolf SE ??? je to i tvuj názor??

http://www.rczona.cz/index.php?page=sho ... 26&lang=cz
tachos

#7 Příspěvek od tachos »

Wolf je sice o hodně levnější,ale Trex je komplet v kovu.Takže když to rozflákáš.....?
JM

#8 Příspěvek od JM »

tachos píše:ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit. 8)

Z vlastní zkušenosti zase naopak vím, že seřídit, nastavit a zalétat Rexe450 zvládne i úplný začátečnik bez cizí pomoci-jasně, záleží na technických vlohách atd., ale je zbytečné začátečníky strašit, že je to tak moctechnicky složité...není :wink: jen to chce opatrnost a nespěchat.
tredapepek

#9 Příspěvek od tredapepek »

tachos píše:Kup trexe,měl jsem dvě malé potvory a neuvisel jsem ani 1 minutu.Teď mám trexe a jde to úplně samo,ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit.Pouze můj názor z vlastní zkušenosti. 8)

máš nějaký oblíbený kauf?? kde je nejlevnější T-REX 450
tredapepek

#10 Příspěvek od tredapepek »

tachos píše:Kup trexe,měl jsem dvě malé potvory a neuvisel jsem ani 1 minutu.Teď mám trexe a jde to úplně samo,ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit.Pouze můj názor z vlastní zkušenosti. 8)

máš nějaký oblíbený kauf?? kde je nejlevnější T-REX 450
tachos

#11 Příspěvek od tachos »

JM píše:
tachos píše:ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit. 8)

Z vlastní zkušenosti zase naopak vím, že seřídit, nastavit a zalétat Rexe450 zvládne i úplný začátečnik bez cizí pomoci-jasně, záleží na technických vlohách atd., ale je zbytečné začátečníky strašit, že je to tak moctechnicky složité...není :wink: jen to chce opatrnost a nespěchat.
nechci dělat chytráka.Technický typ jsem určitě,ale když jsem viděl toho frajera co mi nastavoval vysílačku a pak i vrťase tak můžeš být sebelepší tachnik a radu budeš potřebovat stejně.Nováčka nestraším,jen mu zděluji své zkušenosti a pocity.Pokud jsi dělal už se svým tátou a nebo chodíš mezi lidi kde se zabývají modelařinou tak to máš o moooc lehčí.A když jsi na to sám tak se vše učíš 10x déle.Za další,když jsi nováček třeba na foru i v řízení rc modelů a každý ti říká kup tohle,dělej to takhle,děláš to blbě,dělej to onak tak nevím sám co si vybrat.Jak jsem už psal a je to i viz výše ZDĚLIL JSEM SVŮJ NÁZOR.Toť vše. :wink:
tredapepek

#12 Příspěvek od tredapepek »

Ty jo když koupím T-REX 450 a vysílač tak mě ta moje sežere. :lol:
to je do hromady cca 18 000 kč :) to bych ji musel taky něco koupit :)
raging

#13 Příspěvek od raging »

Tak kup Wolfa,ten je pro zacatecniky a nemusis se trapit s nastavovanim :idea:
tachos

#14 Příspěvek od tachos »

tredapepek píše:Ty jo když koupím T-REX 450 a vysílač tak mě ta moje sežere. :lol:
to je do hromady cca 18 000 kč :) to bych ji musel taky něco koupit :)
nevýjde,koupil jsem staršího od Thomase(super kluk) za 7000 kč a Spektrum DX6i za necelých 5 tisíc a jsem maximálně spokojený plus hodně náhradních dílů.
tredapepek

#15 Příspěvek od tredapepek »

tachos píše:
JM píše:

nechci dělat chytráka.Technický typ jsem určitě,ale když jsem viděl toho frajera co mi nastavoval vysílačku a pak i vrťase tak můžeš být sebelepší tachnik a radu budeš potřebovat stejně.Nováčka nestraším,jen mu zděluji své zkušenosti a pocity.Pokud jsi dělal už se svým tátou a nebo chodíš mezi lidi kde se zabývají modelařinou tak to máš o moooc lehčí.A když jsi na to sám tak se vše učíš 10x déle.Za další,když jsi nováček třeba na foru i v řízení rc modelů a každý ti říká kup tohle,dělej to takhle,děláš to blbě,dělej to onak tak nevím sám co si vybrat.Jak jsem už psal a je to i viz výše ZDĚLIL JSEM SVŮJ NÁZOR.Toť vše. :wink:

Jo souhlasím s tebou.Jelikož nemam tátu kterej by mě něco s toho mohl naučit. JSEM V TOM SÁM a mám s toho docela strach něco nastavovat když ani pořádně nevím co a jak. tak nevím co koupím
:D
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“