Jaký koupit vrtulník???
- tredapepek
Jaký koupit vrtulník???
Prosím o radu
jaký vrtulník do začátků?? Walkera MH 60?? T-REX 450???
jaký vrtulník do začátků?? Walkera MH 60?? T-REX 450???
Naposledy upravil(a) tredapepek dne ned 02.11.2008 20:02, celkem upraveno 1 x.
Prodám vysílač FUTABA F9 CP SUPER TEL.774 623 649
- tredapepek
mikyno12 píše:ake zaciatky?...ake financie?
ak si nikdy nemal vrtulnik je skoda asi tam dat T-rexa a cokolvek drahe
a naco zakladas nove vlakno....riesi sa to tu vsade
letal jsem s dvouvrtulovím 3 kanál a je to moc lehke.A chci do toho dát tak 10 000 kč takže Walkera MH 60???
tredapepek píše:mikyno12 píše:ake zaciatky?...ake financie?
letal jsem s dvouvrtulovím 3 kanál a je to moc lehke.A chci do toho dát tak 10 000 kč takže Walkera MH 60???
Tak znova: než se začneš ptát, projdi si celé fórum, už se to tu řešilo hooooodněkrát...
- tredapepek
JM píše:tredapepek píše:mikyno12 píše:ake zaciatky?...ake financie?
Tak znova: než se začneš ptát, projdi si celé fórum, už se to tu řešilo hooooodněkrát...
Tak nevím tak koupím Wolf SE ??? je to i tvuj názor??
http://www.rczona.cz/index.php?page=sho ... 26&lang=cz
tachos píše:ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit.
Z vlastní zkušenosti zase naopak vím, že seřídit, nastavit a zalétat Rexe450 zvládne i úplný začátečnik bez cizí pomoci-jasně, záleží na technických vlohách atd., ale je zbytečné začátečníky strašit, že je to tak moctechnicky složité...není
- tredapepek
tachos píše:Kup trexe,měl jsem dvě malé potvory a neuvisel jsem ani 1 minutu.Teď mám trexe a jde to úplně samo,ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit.Pouze můj názor z vlastní zkušenosti.
máš nějaký oblíbený kauf?? kde je nejlevnější T-REX 450
- tredapepek
tachos píše:Kup trexe,měl jsem dvě malé potvory a neuvisel jsem ani 1 minutu.Teď mám trexe a jde to úplně samo,ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit.Pouze můj názor z vlastní zkušenosti.
máš nějaký oblíbený kauf?? kde je nejlevnější T-REX 450
nechci dělat chytráka.Technický typ jsem určitě,ale když jsem viděl toho frajera co mi nastavoval vysílačku a pak i vrťase tak můžeš být sebelepší tachnik a radu budeš potřebovat stejně.Nováčka nestraším,jen mu zděluji své zkušenosti a pocity.Pokud jsi dělal už se svým tátou a nebo chodíš mezi lidi kde se zabývají modelařinou tak to máš o moooc lehčí.A když jsi na to sám tak se vše učíš 10x déle.Za další,když jsi nováček třeba na foru i v řízení rc modelů a každý ti říká kup tohle,dělej to takhle,děláš to blbě,dělej to onak tak nevím sám co si vybrat.Jak jsem už psal a je to i viz výše ZDĚLIL JSEM SVŮJ NÁZOR.Toť vše.JM píše:tachos píše:ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit.
Z vlastní zkušenosti zase naopak vím, že seřídit, nastavit a zalétat Rexe450 zvládne i úplný začátečnik bez cizí pomoci-jasně, záleží na technických vlohách atd., ale je zbytečné začátečníky strašit, že je to tak moctechnicky složité...neníjen to chce opatrnost a nespěchat.
- tredapepek
- tredapepek
tachos píše:nechci dělat chytráka.Technický typ jsem určitě,ale když jsem viděl toho frajera co mi nastavoval vysílačku a pak i vrťase tak můžeš být sebelepší tachnik a radu budeš potřebovat stejně.Nováčka nestraším,jen mu zděluji své zkušenosti a pocity.Pokud jsi dělal už se svým tátou a nebo chodíš mezi lidi kde se zabývají modelařinou tak to máš o moooc lehčí.A když jsi na to sám tak se vše učíš 10x déle.Za další,když jsi nováček třeba na foru i v řízení rc modelů a každý ti říká kup tohle,dělej to takhle,děláš to blbě,dělej to onak tak nevím sám co si vybrat.Jak jsem už psal a je to i viz výše ZDĚLIL JSEM SVŮJ NÁZOR.Toť vše.JM píše:tachos píše:ale pokud nemáš nějakého známého,který ti vše nastaví tak si myslím,že nemáš šanci jako začátečník to seřídit a vše nastavit.
Z vlastní zkušenosti zase naopak vím, že seřídit, nastavit a zalétat Rexe450 zvládne i úplný začátečnik bez cizí pomoci-jasně, záleží na technických vlohách atd., ale je zbytečné začátečníky strašit, že je to tak moctechnicky složité...neníjen to chce opatrnost a nespěchat.
Jo souhlasím s tebou.Jelikož nemam tátu kterej by mě něco s toho mohl naučit. JSEM V TOM SÁM a mám s toho docela strach něco nastavovat když ani pořádně nevím co a jak. tak nevím co koupím