Messenger a elektrifikace

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Surgical

#46 Příspěvek od Surgical »

Tohle je taky skvělá inspirace:

Obrázek

Akorát je o něco větší - rozpětí 30"

a tady potažený:

Obrázek
Mevv

#47 Příspěvek od Mevv »

Děkuji za návrhy. Kdybych udělal ty negativy už při stavbě budu muset to křídlo při potahování nějak fixovat? Chtěl bych to potáhnout Litespanem nebo Airspanem. Nepracoval jsem ani s jedním a taky jsem si všiml že se při potahování tímto materiálem používá nějaké lepidlo či co.
volmar
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od volmar »

no ja mam hotovej trup krom podvozku i s ocasem a ty negativy bych udelal az pri potahovani kdyz nosniky sou jen balzovi ten nevim kolik 2x4 asi jinak lepidlo no....... lepiscí a napínací lak
a jak to budes mit barevne??
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=312_________________www.rcplanes.estranky.czvolmar
DAF
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od DAF »

Ahoy, tak kolegu jsem ukecla, že to přinesl a mám ho doma. On se furt vymlouvá :lol: Teď ještě najít čas.
to Mevv, osobně asi sáhnu po tenkém Modelspanu, uvidím.
Hitec Aurora 9X
Arne

Re: Messenger a elektrifikace

#50 Příspěvek od Arne »

Dobrý den, vím, že tato diskuze je již pár let mrtvá, ale už nevím kam jinam se obrátit. Po letech jsem vyndal stavebnici messengera od modely, naprosto kompletní až na výkres, proto bych se rád zeptal, jestli by se nenašel nějaký štastný vlastník výkresu, který by se se mnou sešel a nechal mě udělat kopii, nejlépe z prahy? S myšlenku rc si taky pohrávám, ale k tomu bych chtěl mít nejdříve polotovar letadla... Děkuji Arne S.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od arda1 »

Ahoj vítej mezi maniaky. Bude ti tohle stačit - http://www.rckozmodrom.com/Volnemodely/messenger.htm ? Radek
ICQ 638556901
Arne

#52 Příspěvek od Arne »

Děkuji za pomoc a přivítání, toto mi velice pomůže. Arne S.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“