Notebook
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Notebook
Kolegové koupil jsem notebook, instalace proběhla v pořádku. Jen potřebuji nainstalovat software k tiskárně, bohužel tiskárna už je pár roků stará a soft je na DVD, bohužel notes mechaniku nemá. Nemáte přehled odkud by se dal ovladač stáhnout? Je to tiskárna Samsung a na jejich stránkách tak ovladač k varné desce.
Re: Notebook
Zkusil bych internet.tondas2 píše: stř 04.03.2026 8:27 Kolegové koupil jsem notebook, instalace proběhla v pořádku. Jen potřebuji nainstalovat software k tiskárně, bohužel tiskárna už je pár roků stará a soft je na DVD, bohužel notes mechaniku nemá. Nemáte přehled odkud by se dal ovladač stáhnout?
Chvilku vážně - chtít poradit kde stáhnout driver a nenapsat co to je přesně za HW a za OS, to mi hlava nebere
Windows 11 a Samsung scx 3200
asi https://support.hp.com/cz-cs/drivers/sa ... l/19135191
tiskárny od samšunga kdysi HP koupil - proto taky je nyní podpora tam
tiskárny od samšunga kdysi HP koupil - proto taky je nyní podpora tam
Děkuji moc.
Software je nainstalován,a nyní potřebuji abych měl onen soft na ploše. Jde o to že tam byl přístup k tomu abych spustil třeba scanování atd...
Jak na to?
Jak na to?
pravým tlačítkem myši cvaknout na prázdné místo na ploše potom nový-zástupce-procházet a nalistovat spouštěcí soubor.....nebo start levým tlačítkem a nahoře napsat název aplikace u mě třeba HP smart