Díky, zobrazilo se mi to. Něco podobného jsem 2024 kupoval ve dvou třech verzích a zkoušel, asi bych to našel. Bohužel to mělo pár nedostatků. Za prvé hodně subtilní a vyříznout vylisované okno z vivaku se mi nikdy nepovedlo tak přesně, abych neměl problém že se buď vivak vysmekne nebo tam bužírku naopak nedostanu a okno se vyboulí. Taky nevydržela víc jak dvě opravy a začala se trhat, dát tam tolik řídkého prstolepu aby 1/ držel a 2/ nevylezl ven, to bylo o nervy. Teoreticky to mohlo držet i bez zalepení ale stačilo se víc opřít a byla z toho větračka

. Stálo mě to dost času, nakonec jsem se vrátil k variantě kterou vymyslel Pavel. I když se mi prstolep na pár míst dostal, při vyšší opatrnosti se to zvládnout dalo. Akorát příprava nože na výrobu z jednotlivého vodiče byla pracnější. Ohnout po zahřátí plamenem z propanbutanu, raději 2-3 kusy. A drát napnout co nejvíc mezi svěrák a zavřené dveře v dílně. Vznikne cca 65% část průřezu bužírky což stačí. Okna se napřed zalepí naplocho zevnitř, pak se postupně vlepuje zvenčí ta bužírka. Na špičkovou maketu pokud by se bodoval i interiér se vším všudy by tohle nešlo.
Ta původní kabina na trupu nesedí dobře, skoro si říkám jestli nemá výrobce víc forem. Lícuje vršek a celkem i spodní část ale ta svislá linie shora je hrozná, je tam víc jak milimetr... Druhá kabina která přišla s trupem je ale lepší a s tou to bude lítat nejvíc.
Pár snímků vedení elektrointalace a založené dvoučlánku dole za šestičlánkem. Dnes večer poprvé na poličce v pracovně, těšil jsem se na to od května

.