Multiplexí klasika.hrábě píše: úte 25.11.2025 18:27 Dobrý den, někde jsem se dočetl že v RR verzi je nějaké závaží v ocase. Lze toto závaží nějak z modelu vyndat pokud tam je?
https://shop.multiplex-rc.de/module/dcs ... file=10171
Díl 40.
Multiplexí klasika.hrábě píše: úte 25.11.2025 18:27 Dobrý den, někde jsem se dočetl že v RR verzi je nějaké závaží v ocase. Lze toto závaží nějak z modelu vyndat pokud tam je?
Laminátovej trup Asw 15 na ty křídla mám, ale už mi to nebaví na něm po pár přistáních pořád opravovat nějaký praskance.hrábě píše: sob 28.02.2026 17:53. Ale nebylo by lepší než dělat křídla na Lentuse koupit nějaký kompozitový trup?
Právě na svah, pokud by ale origo Lentus byl vcelku v pohodě i na termiku, jiný křídla bych na něj asi nebastlil, mooozná jen trochu ty jeho protáhnul sundavacíma nástavcema, já mám takto roztaženýho ze 2,6 na 3m multiplexáckýho Culárise, na termiku super, ale křídla jsou stará koncepce a jsou měkký jak na pruhyb tak na překrut, navíc při rychlosti jsem i chytával fluter.hrábě píše: sob 28.02.2026 18:33 A to by to bylo letadlo na svah nebo na letiště? Pokud na svah kde není prostor pro přistávání pak bych asi použil originální křídla, tuhost je dostatečná a na klapkách to přistane hezky a trup by pohltil nárazy
Super, lentus mi dorazí asi zitra, kdy se pustim do stavby se ještě uvidí, ale co jsem se chtěl zeptat,pokud se nepletu někdo zminoval že má přehnaně do plusu kladný seřizení výškovky vuči křídlu.Mára126 píše: úte 03.03.2026 19:39 S Lentusem mam odlétaný loňský rok a super, dodržet těžiště a lítá skvěle, v termice drží někdy až moc. Krásně se s ním i přistává, ať na brzdách, i bez.