FW-189
Re: FW-189
No sláva bohu! Rám miluju. Cca tři roky zpátky jsem si asi rovněž pod vlivem "vyšší moci" pořídil si z Anglie výkresy na totéž. Po prostudování jsem došel k názoru, že jde o stavbu tří letadel v jednom. Dva štíhlé trupy, velký skleník, ostruhové kolo ve výškovce... prozatím jsem tedy vyměkl a raději postavil dva jiné eroplány. Budu tuto stavbu s napětím sledovat a virtuálně "kopírovat". Velké díky za sdílení, držím palce a moc se těším na výsledek!
Kryt motoru
-
HONZIK 22
Tri letadla v jednom. To sedi. 
- Michael Gulyj
Tak na to jsem móóóc zvědav! Zrovna nedávno jsem o něm dočetl velmi zajímavou publikaci. Předloha se mi velmi líbí, jsem zatíženej na ty dvoutrupáky
Nevypadá to nejmenší. Můžeš napsat něco víc o parametrech?
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
FW-189
FW-189
motor 2x SAITO FG-30B benzín rozpětí 305 cm délka 185 cm, váhu zatím nevím - origoš plán od David Andersen desing ,kde jsou použity elektomotory je cca 18 kg.
Výřezy mi překopal do evropských měřítek a vyfrézoval Mistr všech Mistrů,jeden kolega ze Strážnice.Ten musel kompletně překreslit 6 plánů A0,což je nemalá finanční zátěž pro mou zálibu.Ale když si zvykneš na pohodlí luxusní skládačky........je toto 4-tá investice.Ještě podvozky,to taky bude mazec!!!!!
motor 2x SAITO FG-30B benzín rozpětí 305 cm délka 185 cm, váhu zatím nevím - origoš plán od David Andersen desing ,kde jsou použity elektomotory je cca 18 kg.
Výřezy mi překopal do evropských měřítek a vyfrézoval Mistr všech Mistrů,jeden kolega ze Strážnice.Ten musel kompletně překreslit 6 plánů A0,což je nemalá finanční zátěž pro mou zálibu.Ale když si zvykneš na pohodlí luxusní skládačky........je toto 4-tá investice.Ještě podvozky,to taky bude mazec!!!!!
- Michael Gulyj
Tak to smekám a těším se ještě víc! O finanční zátěži našeho koníčka mi povídej
Popravdě, u týhle předlohy mě odrazuje půdorys křídla (ala Dakota), nikoli celková náročnost- to mám právě rád. Ale při takové velikosti se toho nebojím. No, mám tu teď nakoupeno na Stearmana s hvězdičákem, ale jestli tu budu ještě nějakej čas, jdu do toho s tebou. Držím palce a těším se!!!
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
- Michael Gulyj
Ajóóó, já vím, že ho tu někdo stavěl, ale nedal jsem si to do souvislosti. Šel jsem opačnou cestou a a začal trupem, ale to sem nepatří. Velmi rád se podělím o zkušenosti.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Motorový kryt