Připojení do betafligtu
Připojení do betafligtu
Zdravím vespolek ,mám potíže s připojením do posledního konfigurátoru betafligtu 2025.12.1 Do tohoto konfigurátoru mi nejde připojit nový nepoužitý FC Goku 722 pro. Do původního konfigurátoru 10.10.0 není problém na něm jsem tento FC upgradoval na verzi4.5.3 Připojoval jsem holou FC. Přitom kopteru se stejným FC Goku 722 pro, bez problému lze připojit .Mnělo by to mít stejnej ovladač , v čem je zakopanej pes? Dík za odpověď
koksák
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojení do betafligtu
Když se připojí FC k počítači, objeví se se ve výběru Configuratoru sériový COM port? U staré verze Configuratoru? U nové verze Configuratoru?
Libor
Při připojení do počítače se u staré verze configurátoru seriový port objeví a mužu tím pádem vše upravovat . U nové verze se seriový port neobjeví . Neobjeví se na tom novém FC který je dosud holý. Na kopteře kde mam ten stejný FC se na nové verzi configurátoru objeví a mohl bych upgradovat na nejnovější firmware 2025.12.1. Do toho se mi zatím nechtělo a chtěl jsem na to (experimentování )použít novou nepoužívanou desku FC . Na té mam natažený firmware 4.5.3 Nový firmware lze flešovat pouze prostřednictvím nového configurátoru . Nevím proč to tak je ale dle diskuzí to někomu nešlo opačně jako že musel z FC odpojit RX případně všechny periferie. Dík za odpověď
koksák
Čím to bylo, co pomohlo? Pro ostatní, kdyby je to taky potkalo...
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
Pravděpodobně jsem nemněl správnej configurátor vono se na webu motalo víc nabídek..Ovšem stejně narážím na problém s OSD který se nezobrazuje. Mám VTX walksnail Moonlight a digitální brýle Google L dosud nebyl problém. Chtěl jsem vyzkoušet ty nový věci co ta poslední verze configurátoru nabízí. Pro jistotu jsem vše nastavoval dle obrazovek. Zkusím znovu upgradovat VTX a brýle a znovu to spárovat pokud se OSD neobjeví tak se budu muset vrátit zpět jinak nevím.Pravdou je že ten port na kterým je
VTX ( MSP+D) nelze nastavit na AUTO je tam ta hodnota 115200 natvrdo nešla mi zmněnit. Do CLI nechci chodit nemám s tím žádnou zkušenost. Ale v té hodnotě asi nebude problém s OSD .
VTX ( MSP+D) nelze nastavit na AUTO je tam ta hodnota 115200 natvrdo nešla mi zmněnit. Do CLI nechci chodit nemám s tím žádnou zkušenost. Ale v té hodnotě asi nebude problém s OSD .
koksák