Infinity Evo F5J
Re: Infinity Evo F5J
To NBU se používá na profi CNC strojích na vřetena..tam je 7 litru naprosto zanedbatelná částka...(proto ho mám kilo)
- Standa Stuchlý
to mi bylo hned jasné, že si to nekupoval. Být u takového zdroje není špatné. Pokusím se dostat do NH v Ostravě. Snad mi ještě průkazka na vstup a vjezd platí. Tam je těch CNC robotů docela dost a nějaký ten kontakt snad ještě existuje. V nejhorším bych se přihlásil, nebo to řešil jinak. O peníze ani tak nejde, jen mne vytočilo to nehorázné poštovné. Nějak si nemůžu zvyknout na tu rostoucí zlodějnu, kam se podívám.
A to buď rád, že do nádrže nesypeš vejce nebo máslo....to by jsi byl teprve adept na Fialovu drahotu

No, sranda musí být, ale vcelku máš pravdu,že je něco v CZ divně...
No, sranda musí být, ale vcelku máš pravdu,že je něco v CZ divně...
Jedna Infinity je na prodej. Více v sekci inzeráty.
Ahoj. No ja ho chcem osadit do trupu F5J ale prekryt kabíny mam tiez full carbon. Teraz pozeram na prilozene foto ze ty ho mas na tvrdo priznany vonku cez trup?graup15 píše: sob 19.09.2020 19:42 Tak jsem po nějaké době co vozím v trupu GPS logger III , tento vyndal. Stáhnul všechny logy do PC.
Všechny jednotlivě zkonvertoval, a do tabulky opsal hodnoty nalétané vzdálenosti.
A to jsem nečekal,že Infinty už má nalétáno1005km vzdálenosti.
Na obrázku je příklad tabulky jednoho logu s max hodnotami.
Na dalším pak všechny logy od doby co GPS logger III vozím v trupu. (nevyndavám ho, jen jednou za čas stáhnu z karty logy).
No a holka moje červená dostala nové rádio , zatím se s ním sžívám, ale jsem max spokojený.