pepin píše: úte 07.10.2025 21:03 ... přez tu zimu to téma zabavit muže, v tom ten potencionál toto téma rozhodne má...
Označení vrtule
Re: Označení vrtule
jyrry.webnode.cz
Jsem docela rád že jsem zase podědil psa a musim ho chodit venčit.
Zejtra jedu na ranou nebo mi jebne
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že to bude na trochu víc než jednu zimu. Ale je to dost zajímavé a podmětné.pepin píše: úte 07.10.2025 21:03 ale přez tu zimu to téma zabavit muže, v tom ten potencionál toto téma rozhodne má.
Díky za gratulaci, ale 7. místo je něco co mi dost nevyhovuje.
TomasC píše: úte 07.10.2025 22:08 Obávám se, že to bude na trochu víc než jednu zimu. Ale je to dost zajímavé a podmětné.
Díky za gratulaci, ale 7. místo je něco co mi dost nevyhovuje.
Tak to je jasný že bejt až sedmej nejlepší na světě je pro tebe prdlajs slušný výsledek, ale viš jak moc se musel snažit ten co byl až osmej ? Za mě dobrý, prostě dobrý a i ten poslední si 99,9 % litaču strči do zadku.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Shodou okolností velmi dobře vím
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem jsem si tak všiml, že jsme v Coptérách a tam to proudění kolem vrtule bude hodně vrtulníkové a rozhodně nebude nabíhat přímo na kužel. Takže ještě větší trable. Ale to naštěstí nemusím řešit.
Kdysi když jsem letal halový soutěže s jirkou bartošem tak jednou zahlásil, příšti rok máknu a budu na bedně, já na to že to dělá moc dobře bo tutáč máknou všichni tak pokud mákne i on, je dost reálná šance ze bude zase jen předposlední.TomasC píše: úte 07.10.2025 23:05 Shodou okolností velmi dobře vím. MNOHEM míň než já, protože je talentovaný. Já jsem dost dřevo a co nevytrénuju, to nedám.
Ps: škoda že to halový soutězení usnulo, přez tu zimu to byla ideálni přiležitost naučit a přiučit se něco málo z páčkování od těch co jim bylo z hury dáno a o to umistění vlastně ani tak moc nešlo, spíš tam šlo o těch pár kluku co uměli poradit.dodnes na to vzpominam jen v dobrém.
No ono je navíc hlavně to obtékání toho svisloletu ovlivněné tím nesouměrným patvaremTomasC píše: úte 07.10.2025 23:07 Mimochodem jsem si tak všiml, že jsme v Coptérách a tam to proudění kolem vrtule bude hodně vrtulníkové a rozhodně nebude nabíhat přímo na kužel. Takže ještě větší trable. Ale to naštěstí nemusím řešit.
Nemluvě o tom, že u většiny plošníků nebývá obvyklé, aby za letu svírala osa pohonu frtule s osou trupu (třeba) 70°
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jenže oni to hladce přemůžou přemůžou dodaným výkonem, což já nemůžu. A taky je tak nějak nezajímá životnost.
Proto taky s dronem může létat každý kdo má otvor, kdežto na MS v pylounech je vítěz pak jenom jedenTomasC píše: stř 08.10.2025 15:52 Jenže oni to hladce přemůžou přemůžou dodaným výkonem, což já nemůžu. A taky je tak nějak nezajímá životnost.