Nákup u hobbycity
Jen tak jako perličku. Dneska mi přišel balík s hobbycity. 3 dny to šlo z Číny do Prahy, 10 dní to leželo na celnici, dokazování hodnoty zasilky...
Zásilka za 200 doláčů. Nejaká kráva tam popletla doklady k zásilce a teď mi to přinesl pošták ce clem v hodnotě 4500,- Převzít si to musím, bo jinak to pošlou zpátky a 200 doláčů mi nikdo nevrátí. Takže se budu dohadovat s celníkama, aby mi vrátily prachy... No ať žije Českej úřad !!!!!!!
Naštěstí podle telefonického dotazu chybu uznaly a svedly to na poštu.
Takže až jim budete mailem dokazovat hodnotu zásilky, mějte se na pozoru....
Zásilka za 200 doláčů. Nejaká kráva tam popletla doklady k zásilce a teď mi to přinesl pošták ce clem v hodnotě 4500,- Převzít si to musím, bo jinak to pošlou zpátky a 200 doláčů mi nikdo nevrátí. Takže se budu dohadovat s celníkama, aby mi vrátily prachy... No ať žije Českej úřad !!!!!!!
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Objednával som sekunďák - zelený Flash. Tam stojí necelé 3 USD, Pecka ho má tuším za 159 KČ. Kvalita výborná, problém žiadny.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6798
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6798
svato píše:Mam dotaz asi trochu OT , ale pozeral som ceny lepidiel , epoxy a sekundakov NHP , objednaval uz niekto tieto veci z hobbycity , resp. moze s tym byt daky problem ? Dik za info
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel jsem to vážně, ale to, že je z USA mě dostalo. Mam zadní nálepku slouplou. To, že jsem si zapatlal víčko je samozřejmě moje blbost
Ale vážně, super vteřiňák. Oproti těm "běžným" je to něco ´plně jiného. Jen teď ho nemají a místo toho tam nabízí nějaký be z etikety.
PS: "Flash nie je číňan" je slovensky gramaticky spravne? Chvili jsem premyslel co to vubec znamena
PS: "Flash nie je číňan" je slovensky gramaticky spravne? Chvili jsem premyslel co to vubec znamena
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
sharkcom píše:Jen tak jako perličku. Dneska mi přišel balík s hobbycity. 3 dny to šlo z Číny do Prahy, 10 dní to leželo na celnici, dokazování hodnoty zasilky...
Neni lepsi prijit o 200 usd, nez o 4500,-
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Malo by to byť OK, snaď Číňan s velkým "Č"...
Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii, takže je to bez záruky
Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii, takže je to bez záruky
Marcos píše:PS: "Flash nie je číňan" je slovensky gramaticky spravne? Chvili jsem premyslel co to vubec znamena
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ano, občas použijem nejaké to české slovo. Jednak zo zvyku a jednak aj preto, lebo niektorým slovenským slovám už Češi nerozumejú... hlavne tí mladší
Walhalla píše:Marek71 píše:Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii,
takze se mi to nezdalo, ze obcas od tebe ctu neco tak nejak cesky a obcas tak nejak slovensky.. uz som z toho bol volaky zmateny
:-) lidi si zvyknou, ja se taky desne divil, proc na me Marek mluvi na letisti cesky, kdyz pritom pise slovensky :-) Jsem se tesil, ze si poslechnu slovenstinu a ono houby, prodavacka u nas v krame taky mluvi cesky (i kdyz pekne mekce), nicmene na zaver rika "dovi" :-)Marek71 píše: Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii
Hrome, ten vterinak je furt vyprodanej, nezbyde mi, nez zase koupit Pelikana tady ...
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Marek71 píše:Malo by to byť OK, snaď Číňan s velkým "Č"...
Jen piš, já mám rád slovenštinu i Slováky.
A to bych nemusel, neboť na vojně / 730 / mi Slováci dávali
docela sodu...
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Mne zase balik z HC za cca 2k Kč nechala pošťačka u sousedky o patro níž a ta zmatená balík předala nové nájemnici na jejím patře naproti.
Když jsem proň přišel tak se divila že co chcu že to dala manželce
No a nová nájemnice vzápětí balík odnesla do práce že jej předá pronajímatelce bytu jenž se prý v telefonu vyjádřila že to může být pro ni ...
Naštěstí jsem se z dovolené jen o den později než ten chaos vypuknul ... jinak balík skončil kdoví kde ...
Když jsem proň přišel tak se divila že co chcu že to dala manželce
No a nová nájemnice vzápětí balík odnesla do práce že jej předá pronajímatelce bytu jenž se prý v telefonu vyjádřila že to může být pro ni ...
Naštěstí jsem se z dovolené jen o den později než ten chaos vypuknul ... jinak balík skončil kdoví kde ...