Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od sharkcom »

Jen tak jako perličku. Dneska mi přišel balík s hobbycity. 3 dny to šlo z Číny do Prahy, 10 dní to leželo na celnici, dokazování hodnoty zasilky...
Zásilka za 200 doláčů. Nejaká kráva tam popletla doklady k zásilce a teď mi to přinesl pošták ce clem v hodnotě 4500,- Převzít si to musím, bo jinak to pošlou zpátky a 200 doláčů mi nikdo nevrátí. Takže se budu dohadovat s celníkama, aby mi vrátily prachy... No ať žije Českej úřad !!!!!!!
Naštěstí podle telefonického dotazu chybu uznaly a svedly to na poštu.
Takže až jim budete mailem dokazovat hodnotu zásilky, mějte se na pozoru....
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Marek71 »

Objednával som sekunďák - zelený Flash. Tam stojí necelé 3 USD, Pecka ho má tuším za 159 KČ. Kvalita výborná, problém žiadny.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6798

svato píše:Mam dotaz asi trochu OT , ale pozeral som ceny lepidiel , epoxy a sekundakov NHP , objednaval uz niekto tieto veci z hobbycity , resp. moze s tym byt daky problem ? Dik za info
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Marcos »

Stejne jako Marek, akorat, ze uz se mi lepidlo dostalo do vicka a nejde zavrit. Blby Cinsky vyrobky :evil:
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
jakas
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jakas »

Marcos píše:Stejne jako Marek, akorat, ze uz se mi lepidlo dostalo do vicka a nejde zavrit. Blby Cinsky vyrobky :evil:

Ale u toho flashe je napsáno "Made in USA" :-)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Marek71 »

Presne, sekunďák Flash nie je číňan :-) A ja som s ním nemal problém, spotreboval som ho celý, bez toho, aby sa mi čokoľvek upchalo. Občas to bolo treba prešistiť (asi 2x) párátkom.
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Marcos »

Nemyslel jsem to vážně, ale to, že je z USA mě dostalo. Mam zadní nálepku slouplou. To, že jsem si zapatlal víčko je samozřejmě moje blbost :) Ale vážně, super vteřiňák. Oproti těm "běžným" je to něco ´plně jiného. Jen teď ho nemají a místo toho tam nabízí nějaký be z etikety.

PS: "Flash nie je číňan" je slovensky gramaticky spravne? Chvili jsem premyslel co to vubec znamena :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Sarah
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Sarah »

sharkcom píše:Jen tak jako perličku. Dneska mi přišel balík s hobbycity. 3 dny to šlo z Číny do Prahy, 10 dní to leželo na celnici, dokazování hodnoty zasilky...
Zásilka za 200 doláčů. Nejaká kráva tam popletla doklady k zásilce a teď mi to přinesl pošták ce clem v hodnotě 4500,- Převzít si to musím, bo jinak to pošlou zpátky a 200 doláčů mi nikdo nevrátí. Takže se budu dohadovat s celníkama, aby mi vrátily prachy... No ať žije Českej úřad !!!!!!!
Naštěstí podle telefonického dotazu chybu uznaly a svedly to na poštu.
Takže až jim budete mailem dokazovat hodnotu zásilky, mějte se na pozoru....

Neni lepsi prijit o 200 usd, nez o 4500,- :?
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Marek71 »

Malo by to byť OK, snaď Číňan s velkým "Č"...
Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii, takže je to bez záruky :-)

Marcos píše:PS: "Flash nie je číňan" je slovensky gramaticky spravne? Chvili jsem premyslel co to vubec znamena :)
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Walhalla »

Marek71 píše:Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii,

takze se mi to nezdalo, ze obcas od tebe ctu neco tak nejak cesky a obcas tak nejak slovensky.. uz som z toho bol volaky zmateny
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Marek71 »

Ano, občas použijem nejaké to české slovo. Jednak zo zvyku a jednak aj preto, lebo niektorým slovenským slovám už Češi nerozumejú... hlavne tí mladší :-)

Walhalla píše:
Marek71 píše:Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii,

takze se mi to nezdalo, ze obcas od tebe ctu neco tak nejak cesky a obcas tak nejak slovensky.. uz som z toho bol volaky zmateny
jirad
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od jirad »

Marek71 píše: Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii
:-) lidi si zvyknou, ja se taky desne divil, proc na me Marek mluvi na letisti cesky, kdyz pritom pise slovensky :-) Jsem se tesil, ze si poslechnu slovenstinu a ono houby, prodavacka u nas v krame taky mluvi cesky (i kdyz pekne mekce), nicmene na zaver rika "dovi" :-)
Hrome, ten vterinak je furt vyprodanej, nezbyde mi, nez zase koupit Pelikana tady ...
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
georg
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od georg »

Vteřinák už neni dlouho, já ho ještě koupil když bylo dost, a vidim že jsem udělala dobře :) .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Vladan »

Marek71 píše:Malo by to byť OK, snaď Číňan s velkým "Č"...
Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii, takže je to bez záruky :-)

Jen piš, já mám rád slovenštinu i Slováky.
A to bych nemusel, neboť na vojně / 730 / mi Slováci dávali
docela sodu... :D / hlavně Rusnáci a maďarská menšina žijící na Slovensku /.....
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
AR1
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od AR1 »

K těm zásilkám - pošťák mi dnes dokazál dostat do klasické placaté panelákové schránky krabičku s přijímačem AR6200. Obal je asi tak 10 větší než přijímač. Já bych to ani nezkoušel že to prostě nejde. On to dokázal. Zázrak :D
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Tompe
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Tompe »

Mne zase balik z HC za cca 2k Kč nechala pošťačka u sousedky o patro níž a ta zmatená balík předala nové nájemnici na jejím patře naproti.
Když jsem proň přišel tak se divila že co chcu že to dala manželce 8O
No a nová nájemnice vzápětí balík odnesla do práce že jej předá pronajímatelce bytu jenž se prý v telefonu vyjádřila že to může být pro ni ... :x
Naštěstí jsem se z dovolené jen o den později než ten chaos vypuknul ... jinak balík skončil kdoví kde ...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“