ZS-Man píše: ned 11.05.2025 19:47
Ahoj, zkusím jen tak od boku... Přepnul jsi z té základní kalibrace na kalibraci neutrálů křidélek? Je na to prednastaveny přepínač.
Jj, přepnul, kdy ne, tak se ta křidélka nenastaví do základní polohy ale dá se s nima v plném rozsahu hýbat. On mi už funguje trim kterým se to zakřivení profilu dá korigovat za letu a ten reaguje správně, ale stejně...
Někde tam musí být zádrhel v mechanismu kterým se ta hodnota globalvariables přenáší na tu výchilku a to je pro mě už až moc " vyšší dívčí"
Obecně ta šablona je primárně vytvořena pro Open TX, a věci v návodu popisující chování pro Edge TX, jsou dost často trochu jinak. Něco se mi podařilo obejít tak nějak intuitivně, něco zatím ne.
Strávil jsem s tím několik hodin v kuse a skončil už značně vyčerpán u tohohle, vlastně téměř posledního kroku základního nastavení.
Mám třeba serva křidélek i výškovku na jiných kanálech než jsou defaultní, ale je tam na to lula skrip, , ktetý to řeší, a tak nějaká malá chybka může být i v něm, ale co jsem zkoušel jiné věci, výškovka i křidélka reagují správně.