Když přehážu všechny kola v převodovce a tuto zavřu, celá převodovka jde tak ztuha, že v prstech ani neotočím vstupním hřídelem, zejména na dvojku. Přesto jsem to trochu projel, jednička dobrá, ale na dvojce mi vypadával přeřaďovač. Tak ted to mám znovu rozebrané, zkoušel jsem kdeco a nakonec na sekundární hřídel vrátil stará kola proti novým na primárním hřídeli. A najednou jde převodovka krásně hladce.
Takže si myslím, že ta nová kola se musí prostě trochu ojet, ale je mi líto trápit motor. Takže mě napadají dvě možnosti: buď ta nová kola maličko obvodově zbrousit, třeba jen ta větší v každém převodu, nebo zkombinovat nová kola se starými, např. v každém převodu menší kolo nové a větší staré. V tom případě by se časem nyní stará kola ojela úplně a nová částečně, takže bych potom mohl k částečně ojetým kolům dát čerstvá a mohlo by se jezdit zase dál.
Pro úplnost dodávám, že převodová kola jsou tu plastová a nejsou úplně zničená. Úplné opotřebení se týká soukolí za výstupním hřídelem k tomu hřídeli, na kterém jsou už kardany. Tam půjdou samozřejmě všechna kola nová, ta se tam chovají slušně. V podstatě, kdybych v převodovce nechal kola, jak doteď byla, a vyměnil jen ta sjetá ke kardanovému hřídeli, ani bych to neřešil. Ale když už mám celou sadu nových kol...
Takže co byste poradili, brousit nebo kombinovat? Nebo ještě něco jiného?
(jo a omlouvám se, pokud se přes veškerou snahu nevyjadřuju přesně - jezdím ani ne rok a pořád se setkávám s novými věcmi, pořád teprve nabírám zkušenosti