Kuličkolet? Jaký? Poslední dobou začinam mit pocit že si nejvíc uživam pohodové poletani beze strachu o model právě s kuličkolety. Sice nejsou tak létavé ale ta bobuvzdornost je fajn.prikrylm píše: pon 24.03.2025 10:03 V sobotu vylezlo slunko. Fučelo, takže jsem vytáhl něco těžšího, jak F3K. Na svah se mi nechtělo (mám to daleko), ale dobrý...
Byl jsem si zalétat modelem letadla - dojmy, zážitky, foto
Re: Byl jsem si zalétat modelem letadla - dojmy, zážitky, foto
Jj, bublinky od FMS (ASW-17). Proti balze asi těžký, ale tuhý a do takového větru za mě ideál. Teda možná nějaké laminátové hotlinery lepší, ale na pomalejší lítání...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Dnes ještě docela fučí , tak jsem byl přez den makat, ale minimalně zitra pozitří by mělo byt počasi vcelku na pohodu tak jsem vyrazil už dnes odpoledne rozbí tábor a diky posunu na letní čas ještě stiham letat i dnes.
Jako funí teda vcelku dost ale dá se.
Jako funí teda vcelku dost ale dá se.
Super to bylo, doufam, že mi do rána neožerou divočáci ero.
Ty louky jsou poslední dva, tři roky neskutečně rozrejpaný od divočaku, čim dal tim větši problem na tu louku sednout na od nich nerozvrtaný plácek.
Ty louky jsou poslední dva, tři roky neskutečně rozrejpaný od divočaku, čim dal tim větši problem na tu louku sednout na od nich nerozvrtaný plácek.
Počasí naprosto luxusní, blbnu už od rána od cca 7 hodin 
Krásné počasí svádělo k dovádění se sekačkou. 2 a 3/4 hodiny sekání, pak 1 a 1/4 hodiny válení se po zemi
jyrry.webnode.cz
až mi napadá, takový to Mládkovský--sláva, ukradli mi lyžejyrry píše: pát 04.04.2025 22:17 Krásné počasí svádělo k dovádění se sekačkou. 2 a 3/4 hodiny sekání, pak 1 a 1/4 hodiny válení se po zemi![]()
04-04-2025, 22-17-23.png
takový počasí a on to prodřepí na sekačce, ted to podle předpovědi bude dost dlouho asi bída, nic méně, asi už je na spadnutí, že pojedeme k tomášovi adamcovi, tak bych ti u něj nechal tu pájecí stanici--třeba ji rozchodíš.
No jo, ale tráva roste, sekat je zapotřebí a v dešti a/nebo chladu to nějak není ono
A já si to užívám, pustím si do pecek mluvené slovo nebo muziku a už to valim
jyrry.webnode.cz
Chápu, já měl předsevzeti že do patku budu makat jako šroub, no zase jsem to nedodržel a už jsem zase s letadylkama na louce
Noo trochu fouká, ale s Funraem plus valentovo kompozitem kterýho postupně jak ho občas pomlátim tak ho zmenšuju a zmenšuju se to dá 
Tak už začinaji i ptáci chodit po zemi
. Nojo no, ale zitra už by to mělo byt v poho.
Tak šup šup, nabit baterky a hurá na letiště, né že to prosedite zase na sekačce 
Zrovna nabíjím 6ks baterek do rotačních křídel (hybrid 450 a Ricco). Tak snad pak nebudu nic opravovat...
Zítra je to tak na svah. Šel by někdo? Samotnému se mi nechce.
Nebo na draka...
Zítra je to tak na svah. Šel by někdo? Samotnému se mi nechce.
Nebo na draka...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Já dnes magořim už od 8 hodin. Nejdřiv rano dva lety na jz svahu co jsem byl včera a pak rychlopřejezd na JV svah.prikrylm píše: sob 12.04.2025 11:04 Zrovna nabíjím 6ks baterek do rotačních křídel (hybrid 450 a Ricco). Tak snad pak nebudu nic opravovat...
Letos zkoušim novou strategii střidat modely a zatim se zdá, že to řeši muj problém když s jednim modelem nakonec začnu blbnout, kravit a nakonec s nim majznu většinou při přistání když začnu vymýšlet přistani skluzem a podobný blbiny.
Na zitra jsem Aleně slibil koloběžky,letadylka možná zase až v pondělí, uvidim, spíš bych měl jit do práce, ale já jsem hroznej lempl a děsně mi baví se jen flákat.