Novinky na RCMANIA.cz v roce 2025
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinky na RCMANIA.cz v roce 2025
'CLIPBOARDIMAGE_IMAGE' => 'Obrázek',
Člověk se pořád učí....
Obrázek se ze schránky Windows automaticky vloží do příloh.
Člověk se pořád učí....
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ve Windows kliknu na klávesu WIN + . (okno + tečka) a vyberu si smajlík, který potřebuji.
Skvělé, funguje to! Díky.TomasC píše: ned 12.01.2025 20:37 'CLIPBOARDIMAGE_IMAGE' => 'Obrázek',
Člověk se pořád učí....
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Vzhledem k neustálému odhlašování na mém starém účtu jsem vytvořil účet nový pro testovací účely. TomasC o tom ví. Zde zkouším svůj první příspěvek. Prosím o tolerování.
Jak vidím vkládání obrázku ze schránky už vyřešeno, tak nic.
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
To vkládání těch fotek je stále nějaké divné. V náhledu je správně, avšak po rozkliknutí vzhůru nohama.
viewtopic.php?p=1566678#p1566678
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Nula odhlášení na všech mých počítačích i telefonu. Zatím dále testuji.Warhawk2 píše: ned 12.01.2025 21:51 Vzhledem k neustálému odhlašování na mém starém účtu jsem vytvořil účet nový pro testovací účely. TomasC o tom ví. Zde zkouším svůj první příspěvek. Prosím o tolerování.
Možná ještě "kosmetika" - jak je nad některými vlákny jakési "upozornění" (např vlákno "prodej", kde jsou informace jak a co..), tak je červené na světle červeném (růžovém) ve mě spíš evokuje chybové hlášení jak upozornění na "pravidla" pro vlákno.
Možná by stačily barvy, co jsou jako "citace"?
... až bude čas...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A otáčel jsi ji? Jaká jsem ji po kliknutí na otáčecí kolečko narovnal, klikáním na obrázek otočil do správné polohy, uložil obrázek a následně příspěvek Odeslal.
V "prodeji" bych některé věty ještě zvýraznil, zvlášť ty o uvedení ceny, obrázku nad 1000,- a o zmizení...prikrylm píše: pon 13.01.2025 22:07 ...jak je nad některými vlákny jakési "upozornění" (např vlákno "prodej", kde jsou informace jak a co..)...
jyrry.webnode.cz
ono to není úplně jednoduché a ani dodržované (v různých sw a os a vůbec).Warhawk2 píše: pon 13.01.2025 21:44 To vkládání těch fotek je stále nějaké divné. V náhledu je správně, avšak po rozkliknutí vzhůru nohama.
Orientaci definuje orientation flag v exifu - a já v tom obrázku exif nevidím - to bb ho (logicky a asi správně) asi odstraní
https://jdhao.github.io/2019/07/31/imag ... exif_info/
Zkus otočit u sebe správně, odstranit exif (metadata) a pak vložit. Pak už by to nemělo s ním dělat nic.
Neslo by pridat neco, co by ty obrazky oteviralo pres JS do nejakeho pekneho interniho okna, s moznosti prechodu na dalsi pres sipicky? Ted jak to otevre jakoby primo ten file v tom samem okne misto fora je takove humpolacke 
Jirka Masník
[Wind S50E, Mini FuntanaX, E325, Ricco, Rotorshape,...]
[Wind S50E, Mini FuntanaX, E325, Ricco, Rotorshape,...]
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Je mozne, ze po samostnatnem vlozeni ten skript neorizne exif a pak to doho keca ten exif. Po otoceni to pak "prepise" ci vymaze exif a problem je vyresen. Opravdu mi to dela kejkle. Napriklad vlozim fotku,otocim v prispevku, je spravne. Vlozim prispevek a fotka je spatne.. Pripadne je otocena jen o 90 a ne o 180 stupnu. Ale da se s tim zit.MPml píše: úte 14.01.2025 6:58 ono to není úplně jednoduché a ani dodržované (v různých sw a os a vůbec).
Orientaci definuje orientation flag v exifu - a já v tom obrázku exif nevidím - to bb ho (logicky a asi správně) asi odstraní
https://jdhao.github.io/2019/07/31/imag ... exif_info/
Zkus otočit u sebe správně, odstranit exif (metadata) a pak vložit. Pak už by to nemělo s ním dělat nic.
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Zkouska spojeni ze stareho uctu.