Tonda dál modelaří, ač je opravdu skoro dva roky v důchodu (i když na to nevypadá

).
Já lepím disperzí běžně, i když jsem k tomu zpočátku měl nedůvěru. V mém případě Pattex.
UHU-Por jde taky, není nutno řešit dvojí lepení, tak jak se běžně praktikuje. Vtlačíš, přimáčkneš a pokud se pružností mezera opět otevře, necháš odvětrat, lepidlo bude na obou plochách. Poté opět přimáčknout. Není potřeba z toho dělat nějaký problém.
No dvojí lepení.....to je něco jiného, ale asi chápu, že jsi měl na mysli natřít obě plochy, nechat zavadnout a přiložit a trefit se hned napoprvé.
Ba ani Purex není problém. Já tedy používám Soudal 66A. Chce to citlivě dávkovat, případně přelepit páskou, aby se Purex nedostal ven. Problém ale je spíš v tom, že původně dvě plochy byly u sebe s tenkou vrstvičkou lepidla a Purex je může "roztáhnout". U trupu snad OK, ale abys neměl původní profil křídla "upgradován
Tavné lepidlo je nesmysl - tedy v tomto případě. Je husté a do malé mezery ho smysluplně nedostaneš.
Epoxid je řešení, ale musel bys míchat po troškách podle toho, co zrovna potřebuješ přilepit a přidržet. Výhodou je i zpevnění, např. u náběžky.
Rozhodně původní model nevyhazuj
Taky mám doma v krabici ještě Pětku Albíka od Scorpia