Slevy BLACK FLYDAY od Cefics (Punkair), přišlo mi to do e-mailu. Pro zajímavost jsem se kouknul, za kolik by byl můj CrossAlps 2.8, za který jsem v 2019 dal o něco méně než těch 800,- EUR (bral jsem to tenkrát přes českýho Hackera za koruny, ani nevím jestli spolu pořád spolupracují)
https://shop.cefics.com/black-flydays/
Klub příznivců RC paraglidingu
Re: Klub příznivců RC paraglidingu
Nic se tu neděje, tak přihodím pro zasmání něco z ne RC lítání. Proč jsem se takhle blbě po startu nechtíc z lana odpojil - přikládám to buď manšestrákám nebo silnější podzimní bundě, bránilo mi to vklouznout po startu pořádně až dozadu do sedačky, tak jsem pokoušel vrtět a takhle to dopadlo. Respektive bylo to v kombinaci s tím, že jsem si po vzoru některých ostatních pilotů osvojil způsob přehodit nohy přes lano a potřebný kolmý úhel náběžky křídla na lano držet jen koukáním nahoru na křídlo místo střídání pohledu lano - křídlo. Zajímavý je, že koukat po většinu vleku jen nahoru na křídlo mi problém nedělá, ale o vánočních svátcích jsem měl psychický problém přejít na pěší túře přes chatrnou lávku přes potok. Jo a odpínák na lano jsem si po téhle příhodě vylepšil zdvojenou gumou abych si do rukojeti v budoucnu kolenem takhle nedrcnul, respektive aby to nešlo tak snadno rozpojit. No a když jsem u vylepšování, tak zimu si užívám i k dalším drobným úpravám, kudy vést kablík pro napájení kamery na helmě a podobné drobnosti.
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz