Kniha Kříž proti Hvězdě
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Kniha Kříž proti Hvězdě
Koupil jsem si tuto knihu, napsal Franz Kurowski, první vydání rok 1997, vydavatel Mustang. Při listování jsem zjistil, že v knize není vytištěno celkem 8 stran, prostě zmetek. Nenajde se někdo kdo vlastní tuto knihu a byl by ochotný mi oskenovat tyto chybějící strany a poslat? Jedná se o stránky číslo 338-339, 342-343, 346-347, 350-351 díky.
Re: Kniha Kříž proti Hvězdě
ahoj, knihu som čítal a aj mal.....no musím pohľadať, ale ak ju ešte mám , tak je na chalupe a tam pôjdem tak za týždeň, .....ak sa nikto dovtedy neozve,.... tak to pohľadám a oskenujem......len sa mi pripomeň najlepšie do SZ