Kniha Kříž proti Hvězdě

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Topič

Kniha Kříž proti Hvězdě

#1 Příspěvek od Topič »

Koupil jsem si tuto knihu, napsal Franz Kurowski, první vydání rok 1997, vydavatel Mustang. Při listování jsem zjistil, že v knize není vytištěno celkem 8 stran, prostě zmetek. Nenajde se někdo kdo vlastní tuto knihu a byl by ochotný mi oskenovat tyto chybějící strany a poslat? Jedná se o stránky číslo 338-339, 342-343, 346-347, 350-351 díky.
stas

Re: Kniha Kříž proti Hvězdě

#2 Příspěvek od stas »

ahoj, knihu som čítal a aj mal.....no musím pohľadať, ale ak ju ešte mám , tak je na chalupe a tam pôjdem tak za týždeň, .....ak sa nikto dovtedy neozve,.... tak to pohľadám a oskenujem......len sa mi pripomeň najlepšie do SZ
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“