Kolegové kde kupujete dálniční známku na Slovensko?
Koukal jsem a je několik různých stránek kde se dá koupit, ale které jsou oficiální?
Děkuji.
Dálniční známka na Slovensko
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Dálniční známka na Slovensko
eznamka.sk
https://eznamka.sk/selfcare/purchase
Od 1.8.2024 bude k dispozícii aj 1-dňová /nie 24 hodinová/ známka.
Od 1.8.2024 bude k dispozícii aj 1-dňová /nie 24 hodinová/ známka.
Hlavně bacha - odkaz zde uvedený (eznamka) je dobře, ale v google vyskakuje na prvních místech nějaká "ojebávka", kdy si k tomu prodejce účtuje nesmyslný "manipulační poplatek" asi 5EUR navíc, docela lumpárna, chytlo se na to už víc lidí (i mezi modeláři, drbali jsme na soutěžích) 
Podotýkám ale, že známky prodají platné a korektní, ztráta je fakt jen těch 5EUR - ale proč to někomu úplně zbytečně dávat, že...
Nákup přímo na eznamka je naprosto v pohodě, není co vymýšlet.
Podotýkám ale, že známky prodají platné a korektní, ztráta je fakt jen těch 5EUR - ale proč to někomu úplně zbytečně dávat, že...
Nákup přímo na eznamka je naprosto v pohodě, není co vymýšlet.
Právě že jsem na to koukal a nebyl jsem si jistý.
Děkuji.
Děkuji.
Fajn a jak je to v CZ. Vyskakuje na mne :
edalnice.cz
danicniznamka.cz
czdalnice.cz/cs
Ta první zřejmě drží stanovenou cenu, ty druhé dvě si tam přihazuji stromečkovné cca 8 EUR. No nic, zítra ji musím koupit. A nebo se na to vykašlat, přejet hranici a koupit na první pumpě v CZ? Jak to je nejlepší?
edalnice.cz
danicniznamka.cz
czdalnice.cz/cs
Ta první zřejmě drží stanovenou cenu, ty druhé dvě si tam přihazuji stromečkovné cca 8 EUR. No nic, zítra ji musím koupit. A nebo se na to vykašlat, přejet hranici a koupit na první pumpě v CZ? Jak to je nejlepší?
S úsměvem jde všechno líp.. :D
Správné pro ČR je edalnice.cz
Jinak co jsem koukal, tak to má docela dobře popsané cebia - https://www.cebia.cz/pruvodce/dalnicni- ... ehled-ceny , ti tam mají vesměs ty správné oficiální odkazy (až na konci stránky jsou informace pro další země) - koukal jsem na země, kde to mám osobně ověřeno a všude to mají dobře. Cebia na těch stránkách nabízí reklamu na své služby kolem VIN kontrol atd., ale budiž jim to přáno, podstatné je, že to o dálničních známkách mají podle mne naprosto korektně a docela přehledně.
Jinak co jsem koukal, tak to má docela dobře popsané cebia - https://www.cebia.cz/pruvodce/dalnicni- ... ehled-ceny , ti tam mají vesměs ty správné oficiální odkazy (až na konci stránky jsou informace pro další země) - koukal jsem na země, kde to mám osobně ověřeno a všude to mají dobře. Cebia na těch stránkách nabízí reklamu na své služby kolem VIN kontrol atd., ale budiž jim to přáno, podstatné je, že to o dálničních známkách mají podle mne naprosto korektně a docela přehledně.
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
já jsem to kupoval vždy na pumpě v těch jejich automatech.
Pavel
já jsem to kupoval vždy na pumpě v těch jejich automatech.
Pavel