VA-MODELS eShop

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
kaplik
Kontaktovat uživatele:

Re: VA-MODELS eShop

#16 Příspěvek od kaplik »

Janek2 píše:kapliku teď jsem si od nich "jako kupoval" lepidlo purex. Ale objednávku jsem neodeslal a zlikvidoval. A normálně bych to zboží mohl koupit na dobírku PPLkou a zaplatit až při převzetí zboží.
Takže Ty nás tady normálně vodíš za nos s tím Tvím "ZAPLAŤTE jinak Vám nic nepošleme". Nevím co tím sleduješ, když jím normálně rozvoz na dobírku funguje.

Mimo jiné, zkus si objednat něco třeba na jino.cz, modelcentrum.cz, nebo třeba rc-factory.cz a porovnej si úroveň komunikace a hlavně rychlost dodání :)
Janek2

Re: VA-MODELS eShop

#17 Příspěvek od Janek2 »

Nevím, co znamená toto, ale nevadí mě to.
"Tomáš bude happy z dalšího ***SPAM*** topicu."

No a jsem rád, že jsi vzpomněl Jino. Tam nakupuji nejradši. Mají to objednávání jednoduché a dodání velmi rychlé. Je pravda, že když jsem včera "simuloval" ten nákup, tak to objednávání mají zbytečně složité, nebo jinak řečeno dost nepřehledné. Člověk si tam musí dávat pozor, aby neklikl na něco špatně.
A to, že mají delší dodací lhůtu (7-10 dnů), tak to jsem tenkrát poznal, když jsem si objednával to letadlo a pak ty křídla. Ale já umím čekat.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“