RadioMaster ZORRO
Re: RadioMaster ZORRO
Nevíte někdo, jak velký má Zorro displej? Hlavně teda v porovnání s Pocketem? Zkoušel jsem trochu hledat, ale nějaké palce úhlopříčky jsem nikde nenašel, jenom rozlišení, která teda mají stejné. Podle fotek mi ale příjde, že na Zorru by mohl byt o kus vetsi, coz by se mi hodilo...
Jirka Masník
[Wind S50E, Mini FuntanaX, E325, Ricco, Rotorshape,...]
Podle mě má Zorro displej tak 2x větší jak Pocket.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
masa píše:Nevíte někdo, jak velký má Zorro displej? Hlavně teda v porovnání s Pocketem? Zkoušel jsem trochu hledat, ale nějaké palce úhlopříčky jsem nikde nenašel, jenom rozlišení, která teda mají stejné. Podle fotek mi ale příjde, že na Zorru by mohl byt o kus vetsi, coz by se mi hodilo...
Viditelná plocha displeje:
Zorro 32x65mm
T-lite 18x27.5mm
Dik za info. Chtel jsem si pro srandu na hrani poridit nejakou malou ELRS/EdgeTX vysilacku, favoritem byl pocket, ale na tom jeho displeji bych bez brejli prd videl... Takze ted je favoritem spis zorro, tam je ten displej tak akorat, jenze je to o 2000 kacek vic... to uz prestava byt jen tak ze srandy na hrani 
Jirka Masník
Na blízko už taky nevidím. Ale displej Pocketu je pro mne čitelný dostatečně. Nebál bych se toho.
No jak jsem tak pochopil, tak lua skriptama jde kreslit celkem libovolny veci na displej, takze asi neni velky problem udelat si svoji obrazovku s udajem z telemetrie, kde bude treba fakt macatej sloupcovej graf a jedno cislo pres cely displej. Je tomu tak? Je fakt, ze jedno jediny velky cislo bych asi i na malym displeji jeste videl 
Jirka Masník
Tak nevím, já si s lua na Horusu celkem rozumím (kreslím si třeba horizont, nebo vidím na mapě kde mám model), můžu si přepínat několik „obrazovek“ stiskem tlačítka, ale při mých schopnostech řídit model rozhodně nic na displeji nehledám. Užitečné jsou hlasové zprávy. Varovné hlášení automaticky a co chci navíc, to se dovím třeba na brnknutí o mžikový spínač a je tady zase řada dalších možných kombinací.
masa píše:No jak jsem tak pochopil, tak lua skriptama jde kreslit celkem libovolny veci na displej, takze asi neni velky problem udelat si svoji obrazovku s udajem z telemetrie, kde bude treba fakt macatej sloupcovej graf a jedno cislo pres cely displej. Je tomu tak? Je fakt, ze jedno jediny velky cislo bych asi i na malym displeji jeste videl
Ony i std telemetrické obrazovky umí 6 údajů s poměrně velkými písmeny + 2 s malými, případně další obrazovka nějaké ty
- Přílohy
-
- SShotTel2.png (1.5 KiB) Zobrazeno 711 x
-
- SShotTel1.png (1.94 KiB) Zobrazeno 711 x
Ty standartní jsem si našel v manuálu, podle mě bych těch 6 údajů na pocketu neviděl, na zorrovi možná jo. Jinak na to hraní to plánuju do lodí, tam je na koukání na displej celkem dost času, chci vidět stav baterky a teploty na motoru.
Jirka Masník
Pokud máš 1,5 dioptrie a více tak Zorro se ti bude líbit.Vysílač do kapsy to ale není a limitní je i velikost baterie.
Já nevím no, pokud někdo nevidí na displej Pocketu na obvyklou vzdálenost, není mi jasné, jak může s něčím ne obřím létat, o akrobacii ani nemluvím ... poletovadlo s rozpětím pod 1.5 m nemůže už vidět ani na 100m, jak ho má ...
-
HONZIK 22
Existuje prece dalekozrakost a kratkozrakost.
Ja bez bryli dvojek na cteni, na displeji ani tabletu neprectu nic a na padesat metru prectu znacku automobilu.
Litam tak,ze mam bryle uzke ,na kraji nosu.Nahoru cumim mimo ne.
Pulsleponi to znaji.
Ja bez bryli dvojek na cteni, na displeji ani tabletu neprectu nic a na padesat metru prectu znacku automobilu.
Litam tak,ze mam bryle uzke ,na kraji nosu.Nahoru cumim mimo ne.
Pulsleponi to znaji.
Naposledy upravil(a) HONZIK 22 dne úte 13.02.2024 15:14, celkem upraveno 1 x.
Stav baterky a teploty si můžeš nechat hlásit akusticky buď na "klik" nebo pokud překročí nějakou hodnotu.
Pokud vidím dobře do dálky (1m+), můžu blbě vidět na malý displej, co je 0,5m od oka, ne?
Pokud vidím dobře do dálky (1m+), můžu blbě vidět na malý displej, co je 0,5m od oka, ne?
Ty mluvici vysilacky moc nemusim, proto radsi ten displej
Jinak s tema ocima to je presne jak pisou ostatni, na dalku vidim v pohode bez bryli, i kdyz to se taky s pribyvajicim vekem horsi... Na blizko maly pismenka uz bez brejli ale proste neprectu.
Jirka Masník
IMHO je dost velké riziko to přeostřování na displej a pak zase na dálku.
Mě se už povedlo o jedno éro kvůli tomu přijít. Proto mám rád hlasový výstup , stačí poslepu ťuknout na mžikový spínač...
Mě se už povedlo o jedno éro kvůli tomu přijít. Proto mám rád hlasový výstup , stačí poslepu ťuknout na mžikový spínač...