Radiomaster Pocket

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
blesk
Kontaktovat uživatele:

Re: Radiomaster Pocket

#31 Příspěvek od blesk »

Spe... co? Takový vysílač neznám :-D v podstatě mám jen FrSky Accst a acess a pár pozůstatků FlySky AFHDS-A.
prikrylm

#32 Příspěvek od prikrylm »

Flysky a ACCESS TO CC2500 taky umět nebude.

Spektrum - inovativní výrobce. Přišel s "model match" a moc se mi líbí taky jejich "žáka na kabelu pustím vypínačem a když učitel potřebuje přebrat řízení, jen hrábne do svého řízení - začne řídit..". A další nápady, o kterých se možná ani neví, že spáchalo právě Spektrum. :)
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
blesk
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od blesk »

Jo vsak to bylo jenom takové rýpnutí, jak to neumí FrSky tak je to pro mě "nezajímavé".
blesk
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od blesk »

Jo tak jsem to blbě pochopil...

CC2500 by měla umět Accst ale neumí Acess a FlySky.

Ty FlySky mě mrzí, ale zase to umí klonování FrSkyny.
MomoBrut

#35 Příspěvek od MomoBrut »

FrSky je past od chvíle, kdy si začali myslet, že jsou prémiovější značkou a opustili svoje původní myšlenky a komunitu. A pak tomu dali korunu s ukradením ELRS. A dělají si prdel z lidí, kteří jim zaplatili dříve nekompatibilitami mezi mnoha protokoly, které nic nepřináší, jen hážou klacky pod nohy uživatelům. Mezi dronaři, kterých je násobně více, než nás starých páprdů modelářů, je už v podstatě přestali používat, používají je už jen ti, kteří jsou ochotni chodit si pro dron někde upadnutý z důvodu FS. Staří páprdové je nezachrání, cesta byla vybrána, není cesty zpět. A co si myslí český pepa je úplně jedno, trh je ve státech ...
MomoBrut

#36 Příspěvek od MomoBrut »

Včera a dnes jsem zkoušel gimbaly po úpravě, na TX16S jsem poměnil křivku plynu, vyzkoušel s quadem, tutéž změněnou křivku jsem nahrál do Pocketu, vyzkoušel stejný quad. Subjektivně je nyní řízení stejné, nepoznám rozdíl. Po zapuštění gimbalů jsou distanční sloupky také zanořené, téměř nevyčuhují a tak nekolidují během přepravy, nechávám je zašroubované v gimbalu, páčky samotné vymontovávám a dávam je do štěrbin v madle, jak to výrobce vymyslel. Jsem spokojen, cíl splněn.
prikrylm

#37 Příspěvek od prikrylm »

blesk píše:Jo tak jsem to blbě pochopil...

CC2500 by měla umět Accst ale neumí Acess a FlySky.

Ty FlySky mě mrzí, ale zase to umí klonování FrSkyny.

Napadlo mě, že dneska bych asi uvažoval o rádiu, co je "nativně" ELRS (tam dnes vidím budoucnost) a dokoupil 4in1 externí modul. Pak je TO rádio skoro na všechno.

MomoBrut píše:FrSky je past od chvíle, kdy si začali myslet, že jsou prémiovější značkou a opustili svoje původní myšlenky a komunitu...
ACCST "vývoj" byl trochu na palici. Ale HW nedělají špatný. Za mě ETHOS byl krok zpět a kdyby nasypali půlku peněz do vývoje OTX, měli dneska systém hodně vymazlený. ...dalo by se asi dlouho plkat, nechám si to někdy k pivu...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
blesk
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od blesk »

Rádio měnit nehodlám, na FrSky toho mám hodně, toto spíš fakt jen takové doplnění jako rádio do horších podmínek a do batohu.
slepic

#39 Příspěvek od slepic »

Přemýšlím o rádiu pro malého. Projel jsem několik videii a chci se ujistit, u přijímačů ELRS lze je přepnout na SBus bez mezičlánku? Pochopil jsem to dobře?
MomoBrut

#40 Příspěvek od MomoBrut »

S.bus výstup je podporovaný u PWM ELRS přijímačů. Pak jde i standardní ELRS přijímač (pouze rx, tx piny) flashnout verzí s s.bus výstupem, ale to není standardní postup. Takže pořiď nějaký PWM ELRS přijímač a ten jde uživatelsky jednoduše nastavit s s.bus výstupem.
chorche

#41 Příspěvek od chorche »

S.bus lze zapnout i u seriovych prijimacu, takze z Tx padu lze vest S.bus na S.bus (Rx) pad na FC
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
MomoBrut

#42 Příspěvek od MomoBrut »

chorche píše:S.bus lze zapnout i u seriovych prijimacu, takze z Tx padu lze vest S.bus na S.bus (Rx) pad na FC

JJ, nějak jsem zapomněl, že od nových verzí firmware už je to i na těch standardních přijímačích, ta možnost přepnutí z CRFS na S.BUS a není nutné flashovat zvlášť. Ale stejně pochybuji, že tazatel koupí takový přijímač.
slepic

#43 Příspěvek od slepic »

Děkuji za pomoc, nemáte někdo nějaký doporučený přijímač. Létám Futabu a jejich přijímače.
MomoBrut

#44 Příspěvek od MomoBrut »

Tady je seznam veškerého ELRS hardware, není myslím úplně aktualizovaný, ale i tak je výčet více než dlouhý. https://www.multirotorguide.com/news/li ... receivers/

Nevím, do čeho a na co to chceš. Výše uvedený seznam je hlavně do quadů a koptér, tam je požadavek, aby přijímač vážil bez antény do jednoho gramu. Všechny tyto přijímače jdou přepnout do s.bus režimu, ale servo k tomu přímo nepřipojíš.

Konvenční PWM přijímače vyrábí hlavně Radiomaster, viz tady ... https://www.radiomasterrc.com/collectio ... -receivers každý z těch přijímačů lze přepnout do s.bus režimu a zůstanou i funkční zbylé PWM výstupy pro běžná serva.
olisoft

#45 Příspěvek od olisoft »

k tym PWM prijimacom doplnim este Happymodel EPW5 a EPW6, prednedavnom tu EPW5 spominal Libor
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“