Nákup v HobbyKingu
Re: Nákup v HobbyKingu
Folie z HK běžně používám, jen se proti Oracoveru nesmí přehřát na příliš vysokou teplotu, protože pak hnědnou a na okrajích konkrétně pod červenou vylézá bílý podklad. Při potahování se mi to neděje, ale až při necitlivém vypínání žehličkou, když jsem línej tahat horkovzdušnou pistoli...
Já mám z HK tři role neprůhledné s těma jsem dělal, celkem v pohodě, pak dvě průhledné, ty jsou ale ještě zabalené a teď mi došla průhledná, bezbarvá, na tu jsem zvědav 
Ja mám na ceste tú červenú priesvitnú a bielu nepriesvitnú.
Hobbyking EU
Dobrý den kluci
Nejde mi odeslat objednávka z Hobbykingu . Vše skladem v EU. Bohužel mi to hlásí v dopravě že v naší lokalitě nejsou k dispozici žádné možnosti dopravy.
Mám věci v košíku ,ale nepustí mě to na platbu. Mají do 4.1 akci -25% tak bych to rád stihl. Naposled jsem objednával 2.12 a vše OK .
Díky za rady.
Hezký silvestr
Nejde mi odeslat objednávka z Hobbykingu . Vše skladem v EU. Bohužel mi to hlásí v dopravě že v naší lokalitě nejsou k dispozici žádné možnosti dopravy.
Mám věci v košíku ,ale nepustí mě to na platbu. Mají do 4.1 akci -25% tak bych to rád stihl. Naposled jsem objednával 2.12 a vše OK .
Díky za rady.
Ale ta akce se týká jen objednávek nad 250 $, ne?
To ano, mám před slevou cca 280 E ,po slevě cca 200E.
Začátkem prosince byla stejná akce a zboží po slevě za 190E přišlo během pár dní.
Začátkem prosince byla stejná akce a zboží po slevě za 190E přišlo během pár dní.
Po zrušení European Warehouse zde už asi nemá smysl cokoliv nakupovat, vzhledem k následným komplikacím v poštovním Mordoru. Nevím, proč to nedokážou vyřešit podobně, jako třeba Aliexpress.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Jiri píše:Nevím, proč to nedokážou vyřešit podobně, jako třeba Aliexpress.
Naprostá pravda. Dokud tohle nebude, tak nezbývá než nakupovat jinde...
Vypadá to, že jim došlo, že bez Evropského skladu do EU moc neprodají a připravuje se jeho obnova
Tak to je hodně dobrá informace. Doufám jen, že to brzy klapne. 
Znovuotevření evropského skladu oficiálně oznámeno. Na Backorder objednávky slibují 20% slevu (otázka je, jak dlouho jim bude trvat vyřízení), od 69$ doprava zdarma.
Zrovna nedavno jsem chtěl objednat nějaké baterie a koukal jsem, že i ten HK sklad je nějaký vybraný.
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.
taky jsem koukal, potrebuji dvě baterky 3s 2200 25C stačí a nejakou izolačku a velkej vteřinák.. a jinak než EU skladu to nejde ? skladem mizerie...
Psali že koncem října budou naskladňovat, ale u nich byl vždycky problém s termíny.
Od 4.9. 2023 mám u HK aktivní objednávku, v průběhu dalších dvou měsíců jsem založil další tři. Celkově jsem v tom skoro za 15k, u tří objednávek za 14k stále svítí možnost storna. Že zatím nepřišlo nic, je asi každému už jasné. Ještě to nechám nějakou dobu vyhnít ale obávám se, že éra HK je nenávratně pryč.