tak nevím mam firefox a edge a nejde to ani v jednom... je nějaký fígl jak se tam dostat
RC album
Re: RC album
ahoj dlouhodobě se mě nedaří otevřít web RC album zobrazí se vždy jen Unavailable - sorry 
tak nevím mam firefox a edge a nejde to ani v jednom... je nějaký fígl jak se tam dostat
chyba bude u tebe mám firefox a normálka to jde ale víc neporadím
TomasC píše:Koukal jsem se na to a dostanu se...
Můžeš sem dát celou hlášku. Díky.
T
ahoj stále stejné a ze všech PC a NTB a androidu tak to nechápu
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
me to tez nefunguje..
Kuba78 píše:me to tez nefunguje..
mě to nejde už jako dlouho několik měsíců možná rok, asi to bude nějaké nastavení a nebo server blokuje naše IP adresy nebo něco... nevím když jsem na služební síti na jiném PC tak to fuguje ale na mobilu to nejde ani na datech a na soukr ntb taky ne... tak nevím
Sagitt62 píše:
Zdravím.
Již druhý den se nejsem schopen přihlásit ke svému účtu na https://www.rcalbum.cz/. Webová stránka se buď nenačte vůbec,nebo při pokusu o přihlášení přestane reagovat.
Přístup jsem zkoušel i z jiného PC. Tušíte někdo kde je chyba?
S62
Já když kliknu na výše uvedenou adresu, tak se mě to hned otevře. Mám na tomto poči Win.10 Home a Google Chrome.
PS: mám to dané i v oblíbených položkách pod názvem "RC album" a po kliknutí na to se mě album hned otevře.
Tak nevím kde mají někteří kolegové chybu.
Zdravím.
Již druhý den se nejsem schopen přihlásit ke svému účtu na https://www.rcalbum.cz/. Webová stránka se buď nenačte vůbec,nebo při pokusu o přihlášení přestane reagovat.
Přístup jsem zkoušel i z jiného PC. Tušíte někdo kde je chyba?
S62
Já když kliknu na výše uvedenou adresu, tak se mě to hned otevře. Mám na tomto poči Win.10 Home a Google Chrome.
PS: mám to dané i v oblíbených položkách pod názvem "RC album" a po kliknutí na to se mě album hned otevře.
Tak nevím kde mají někteří kolegové chybu.
Achich ouvej... Opět nefunguje!
S62 (Win 10,Firefox)
FunCub,Solius,Texas-"Rudý skřet", Middle Stick, Admirál II... + Graupner Mx-20 Hott
Tak mně RC album funguje, ale...ale teď se tam "naboural" nějaký spambot či kdo a zaplevelil část komentářů - https://www.rcalbum.cz/model/330-deprosaurusrex.html. V mém případě se to týká celkem 5 modelů.
Hitec Aurora 9X
Je 9.20 hodin a opět bez problému funguje.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Doba dovolených mi trochu prodloužila reakční dobu..
Ahoj.
Tak se budu opakovat: RC album nejede ,už 3. den... Jste na tom podobně?
S62
Tak se budu opakovat: RC album nejede ,už 3. den... Jste na tom podobně?
FunCub,Solius,Texas-"Rudý skřet", Middle Stick, Admirál II... + Graupner Mx-20 Hott
No tak mě to teď nejde taky. Po přeložení do češtiny mě to překladač přeložil takto:
je nám to moc líto,
Náš hlavní SQL server je dočasně mimo provoz!
Zkuste prosím svůj požadavek zopakovat později (stisknutím F5)...
Pokud problém přetrvává, dejte nám vědět.
A od kdy mě to nefunguje nevím. Já jsem tam nebyl od té doby co jsi měl ty potíže s otevřením co uvádíš výše, tedy od července.
je nám to moc líto,
Náš hlavní SQL server je dočasně mimo provoz!
Zkuste prosím svůj požadavek zopakovat později (stisknutím F5)...
Pokud problém přetrvává, dejte nám vědět.
A od kdy mě to nefunguje nevím. Já jsem tam nebyl od té doby co jsi měl ty potíže s otevřením co uvádíš výše, tedy od července.
...a opět nejede. Kde je chyba,prosím?
S62
S62
Tak se budu opakovat: RC album opět mimo provoz... S62