malé zvíře píše:Já si nemůžu pomoct, ale podle mě by rádia v roce 2022 měly vypadat trochu jinak. Tohle je vlastně jenom zmenšená 9xr co jsem měl asi před 10 lety. Ok, trimy pro letadla klidně nechat, ale jinak všechna neletová tlačítka, páčky i ten pidi displej vyhodit. Zase tak často to člověk nepotřebuje a na nějaké vážnější programování modelu to stejně není. Tohle všechno bych přesunul do mobilu, který s sebou stejně všichni nosíme a jeho displej je násobně větší a lepší než tohle zobrazovadlo. Když to už léta jde u flight controllerů, tak proč by to nemohlo jít i tady?
V tomhle směru jsem si dělal zálusk na FPV.Ctrl od Orqy, ti ale jejich slušný koncept pro jistotu zabili vendor lockin-em na jeden vysílací modul.
Jo a za chvilku se od Orqy dozvis ze ukoncuji vyvoj a apka nebude dostupna na storu a muzes to zahodit. Navic to bude fakt dost nepohodlne se kuli nastaveni stourat v telefonu, resit proc se najednou nechce pripojit apod.
A jestli bude ta aplikace stejny nedodelek jako FPV.Connect apikace pro jejich FPV.One bryle (taky slusny polotovar s jiz ukoncenou podporou po dvou letech) tak bych se tomuhel bazmeku radsi obloukem vyhnul.
V tomto smeru radsi radio s vlastnim displejem.... a OpenTX a nastupujici EdgeTX je zarukou dlouholete pouzitelnosti.