Brusné kotouče do mini brusky
Brusné kotouče do mini brusky
Ahoj,chlapi kde kupujete brusné kotouče do mini brusky? Třeba Dremel.
- Luboš ZLÍN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brusné kotouče do mini brusky
Obecně: OBI/Unihobby/Lidl
nebo: kdekoliv na e-shopu
nebo: kdekoliv na e-shopu
YT: Lubos72cz | czlusa.rajce.idnes.cz
Nakupuji taky různě po supermarketech, většinou do zásoby, kde mi co padne do oka. Jako ostravák mrkni do OBI v Avionu, tam mají určitě.
Rozdíl mezi chlapcem a mužem je pouze v ceně jeho hraček.
Obecně v hobby marketech - Obi, Bauhaus apod. Bauhaus má vyloženě regál s Dremelem (aspoň ten u nás). Čas od času se objeví kufříky se vším možným v LIDLu, ale tam je opravdu všechno, takže jen kvůli kotoučkům, pokud jsou sehnatelné jinde, to může být zbytečné.
Hitec Aurora 9X
DAF píše:Obecně v hobby marketech - Obi, Bauhaus apod. Bauhaus má vyloženě regál s Dremelem (aspoň ten u nás). Čas od času se objeví kufříky se vším možným v LIDLu, ale tam je opravdu všechno, takže jen kvůli kotoučkům, pokud jsou sehnatelné jinde, to může být zbytečné.
Bacha na ty Lídlovské. Co jsem tam bral tak měly podstatně menší výdrž než originál Dremel, ale hlavně větší díru pro šroub. Na originál dříku se daly jen velmi těžce vystředit.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Třeba ty řezací o průměru asi 25mm jsou navíc tlustší. Sháněl jsem ty tenké, odhadem asi 0,5mm? V sadě z Lídlu jsou hodně hrubé a minibruska se s tím při řezání dost natrápí. Tedy alespoň ta moje. Ty z Lídlu mají minimálně 1mm a při tom průměru je to fakt hodně. Originál co jsem měl u brusky měly jen pár desetinek.
Lámou, nebo vyštípnou se vám často takové ty řezací (brousící) kotoučky silné 0,5mm?
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Ty tenké sú veľmi krehké. Musí byť upnutý aj nástroj aj obrobok. Z ruky to nejde.
Jano Bubeník