Beta 1400 pro Phoenix RC v3

Název této sekce snad mluví sám za sebe... odkazy na užitečné soubory, které se dají stáhnout. Prosím nic nelegálního...
Zpráva
Autor
Popmar

Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

#46 Příspěvek od Popmar »

Mam Betu, ale rozsekat ji chci jen na monitoru a ne hned v realu :)
prikrylm

#47 Příspěvek od prikrylm »

Popmar píše:Mam Betu, ale rozsekat ji chci jen na monitoru a ne hned v realu :)

Beta je hodné letadlo. Hoď a leť! :)

A na trénink v PC můžeš zkusit jiné letadlo třeba FunCub. Ten v PhoenixRC je...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Popmar

#48 Příspěvek od Popmar »

.. no, litani v realu asi necham az na jaro. Neletel jsem nikdy s nicim, tak si to musim nejdriv osahat.
Nakonec jsem postahoval Easystar s kridelky do simulatoru. Neni to presne jako Beta, ale predpokladam, ze na zakladni vycvik to bude stacit. A v realu to bude predpokladam stejne trochu jine ...
Mam ted Easystar dokonce ve trech simulatorech. Kazdy se chova jinak, tak nevim co je bliz realu. Mam Phoenix 6, Realflight 7.5 a Aerofly RC8. Aerofly je nejhezci, jedinej z nich je i pro Mac, takze nemusim startovat Win, ale nevim jestli je nejvic koser. Letadlo mi v nem prijde az moc "hodne". Napr. mi samo leti nahoru, v Phoenix a Realflight musim vzdy pritahnout vyskovku ,,, Na druhou stranu mam posledni verzi Bety a je tam uz velka vrtule, tak to treba potahne dostatecne a bude to mit taky tendenci letet vzhuru :)

To je asi fuk, nejaky to bude ... za simulator jserm rad ... prvni let trval asi 10 vterin, ted uz i obcas pristanu :)
prikrylm

#49 Příspěvek od prikrylm »

Popmar píše:.. no, litani v realu asi necham az na jaro. Neletel jsem nikdy s nicim, tak si to musim nejdriv osahat.
Nakonec jsem postahoval Easystar s kridelky do simulatoru. Neni to presne jako Beta, ale predpokladam, ze na zakladni vycvik to bude stacit. A v realu to bude predpokladam stejne trochu jine ...
Mam ted Easystar dokonce ve trech simulatorech. Kazdy se chova jinak, tak nevim co je bliz realu. Mam Phoenix 6, Realflight 7.5 a Aerofly RC8. Aerofly je nejhezci, jedinej z nich je i pro Mac, takze nemusim startovat Win, ale nevim jestli je nejvic koser. Letadlo mi v nem prijde az moc "hodne". Napr. mi samo leti nahoru, v Phoenix a Realflight musim vzdy pritahnout vyskovku ,,, Na druhou stranu mam posledni verzi Bety a je tam uz velka vrtule, tak to treba potahne dostatecne a bude to mit taky tendenci letet vzhuru :)

To je asi fuk, nejaky to bude ... za simulator jserm rad ... prvni let trval asi 10 vterin, ted uz i obcas pristanu :)

Podle mě je TO skoro jedno. Všechna éra se budou chovat jako "hodný hornoplošník", takže skoro stejně. Důležité je právě TO zmiňované "osahat" si orientaci, zejména, když letadlo neletí ocasem ke mě (což je většina času :) ). A venku už jen mít radost z toho, že letadlo přistálo aspoň trochu tak, jak chci...

Dostatečný přebytek výkonu je prima z bezpečnostních důvodů - zaberu a vyberu...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Popmar

#50 Příspěvek od Popmar »

JJ ... pres zimu potrenuju, na jare to vytahnu ... navic jsem se domluvil s sefem mistniho modelarskeho krouzku, ze na zacatek me vezme na letiste a ukaze mi to ...
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od juraj.jurej »

Popmar píše:JJ ... pres zimu potrenuju, na jare to vytahnu ... navic jsem se domluvil s sefem mistniho modelarskeho krouzku, ze na zacatek me vezme na letiste a ukaze mi to ...

To je správna cesta.
FrSky Tandem X20
Odpovědět

Zpět na „Download“