Radiolink t8s - bt
-
Dominik.stupka
Radiolink t8s - bt
Zdravím - mám dotaz ohledně Radiolink t8s. Nedaří se mi nastavit mixy 3 a 4 v systemu2. Máte stím někdo nějaké zkušenosti?
Díky
Díky
Re: Radiolink t8s - bt
Zkušenosti s tím rádiem jsou u mně veskrze negativní. Jednou se mi to podařilo za pomoci kamaráda nastavit a seřídit a byl jsem rád, že jsem vše funkční a zalétnuté odevzdal majiteli. Takže asi tak.
Myslím, že toto rádio začátečníka dovede odradit. P.
Myslím, že toto rádio začátečníka dovede odradit. P.
Radiolink t8s je takové to ala gamepad, co se nastavuje přes telefon/tablet? (zkusím se podívat do návodu
... to nebude složité)
Někdo v okolí (kede?) nemá více zkušeností?
----
Edit: antiviry hlásí, že v nastavovacím programu pro PC jsou nějaké "breberky", takže zkoušet v PC nehodlám... :-/
Někdo v okolí (kede?) nemá více zkušeností?
----
Edit: antiviry hlásí, že v nastavovacím programu pro PC jsou nějaké "breberky", takže zkoušet v PC nehodlám... :-/
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Hlavně mi přijde zcestné instalovat si do mobilu nebo PC apku k nastavení rádia
pecold píše:Hlavně mi přijde zcestné instalovat si do mobilu nebo PC apku k nastavení rádia
Ten vysielac nema displej , ako inac by si to chcel spravit ?
To je radio urcene len pre jeden urcity model , nie je riesene na nejake caste nastavovanie.
Urcite lepsia moznost je nejake podobne radio s displejom , ale ak majitel nechce alebo nemoze menit...
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
pecold píše:Hlavně mi přijde zcestné instalovat si do mobilu nebo PC apku k nastavení rádia
Mě to naopak přijde jako zajímavá cesta, jak vysílač zlevnit/zmenšit. Třeba Spektrum TO s některými levnějšími modely rádií dělá taky tak.
Je to věc názoru, určitě jsou dnešní začátečníci v moderních technologiích zběhlejší než já, ale ani nastavení přes MT nebylo úplně einfach a přívětivé.
Ale to je jen má zkušenost, za mě nikdy více

Ale to je jen má zkušenost, za mě nikdy více
Treba aktualizovať FW vysielača na najnovšiu verziu, APP síce dovolí meniť tieto parametre ale do vysielača ich nezapíše.
Upgrade Details:
① Programmable Mixing Function setting menu from 2 upgrade to 4.
② Add low engine voltage alarm, low RSSI and low receiver voltage alarm function.
③ Add DR Curve, EXP Curve and Seven Points Curve setting menu.
④ Channel 1 to channel 4 can be set for different D/R servo travel range both individually and at the same time.
⑤ Compatible with the parameters setup APP versions of Android mobilephone APP V8.0(or above) , Apple mobilephone APP V4.0.0(or above), or computer APP V4.2(or above).
Upgrade Details:
① Programmable Mixing Function setting menu from 2 upgrade to 4.
② Add low engine voltage alarm, low RSSI and low receiver voltage alarm function.
③ Add DR Curve, EXP Curve and Seven Points Curve setting menu.
④ Channel 1 to channel 4 can be set for different D/R servo travel range both individually and at the same time.
⑤ Compatible with the parameters setup APP versions of Android mobilephone APP V8.0(or above) , Apple mobilephone APP V4.0.0(or above), or computer APP V4.2(or above).
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
prikrylm píše:Mě to naopak přijde jako zajímavá cesta, jak vysílač zlevnit/zmenšit. Třeba Spektrum TO s některými levnějšími modely rádií dělá taky tak.
Teď jsem ho koupil, apka není problém. dnes se vše nastavuje přes nějaké počítače. Ale co bych potřeboval vědět? Jak nastavit vypnutí motoru na vysílačce aby se mi nerozběhl motor když to letadlo nastavuju. O gimbal není těžké zavadit, žhavík problém není, ale elektrika umí pěkně kopat.
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Na TO je asi optimální "univerzální rada":
Když nevím, "co TO udělá" (nastavuju a nejsem si úplně jistý), SUDNÁM VRTULI/VRTULE!
(dovolil jsem si TO trochu zdůraznit, ale je to opravdu důležité z hlediska bezpečnosti - bohužel osobní, naštěstí nedestruktivní zkušenosti)
Když nevím, "co TO udělá" (nastavuju a nejsem si úplně jistý), SUDNÁM VRTULI/VRTULE!
(dovolil jsem si TO trochu zdůraznit, ale je to opravdu důležité z hlediska bezpečnosti - bohužel osobní, naštěstí nedestruktivní zkušenosti)